Паметна фитнес мајица са навигацијом - блуетоотх (иОС, Андроид)

Код: 11-284
10 680 дин Цена без ПДВ-а: 8 900 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Паметна фитнес мајица са навигацијом - блуетоотх (иОС, Андроид) који ће вам помоћи да постигнете циљеве тренинга брже него икад раније.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Паметна фитнес мајица са навигацијом - блуетоотх (иОС, Андроид) који ће вам помоћи да постигнете циљеве тренинга брже него икад раније - останите у форми и уживајте у свом животу . Ово је револуционарна мајица која још увек није била овде, дословно бележи сваку вашу активност. Активирајте мајицу притиском на софт тастер који се налази на левом рукаву, а уграђени сензор на задњој страни мајице забележиће све потребне детаље, као што су број предузетих корака, број попетог пода, сагореле калорије и истовремено могу да вас крећу, што је апсолутна новост на тржишту.

трико са навигацијомпаметан трик

Мајицу можете да упарите са паметним телефоном путем блуетоотх-а, а затим помоћу слободно доступне апликације (иОС, Андроид) прегледате снимљене податке из својих активности или започнете навигацију и одаберете одредиште путовања. Интелигентна мајица ће вам показати пут без визуелног приказа, само вибрационим сензорима постављеним на рамена, који вибрацијом одређују смер окретања. Мајица је потпуно водоотпорна, зато не брините због лоших временских услова. Уграђена батерија се пуни помоћу приложеног микро УСБ кабла . Ову удобну, а такође и модерну мајицу можете носити било где - код куће, у теретани или на трчању.

фитнес трицко број корака Снима кораке
Фитнес мајица путем апликације обавештава вас о тачном броју корака које сте предузели током дана - било да је реч о јутарњим / вечерњим шетњама или током радног времена.
фитнес трицко спратност Евидентира број попетих спратова
За нашу физичку активност здравије је користити степенице него лифт. Апликација за мајицу бележи број спратова на које сте се попели током дана и помаже вам да останете у здравом стању.
фитнес трицко број калорија Евидентира сагоревање калорија
Чак и најмањи напор у вежбању помаже сагоревању калорија. Коришћењем мајице и апликације бићете обавештени о тачном броју сагорелих калорија након спортске активности.
фитнес трицко пређено путовање Снима удаљеност
Кардиолози воле ову мајицу, јер је идеална за њихове активности. Бићете обавештени о препешаченој или досеженој раздаљини када тренирате напољу или на стази за трчање
фитнес трицко навигација Навигација до тражене локације
Користећи одговарајућу апликацију мајице, унесите жељено одредиште и мајица ће се кретати куда треба ићи, без потребе да користите карту или навигацију на свом мобилном телефону како бисте били сигурни да сте на добром путу. Мајица која користи сензоре вибрација постављене на раменима рећи ће вам у ком смеру треба да идете да бисте што пре стигли до крајњег одредишта.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене