Чаша пива - ЛЕД неонски зидни натпис као комерцијална реклама

Код: 78-089
11 880 дин Цена без ПДВ-а: 9 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
Crypto
+

Чаша пива - ЛЕД неонска зидна реклама као комерцијална реклама, идеална декорација зидова у комерцијалним објектима (ресторани, клубови, дискотеке).

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Чаша пива - ЛЕД неонски зидни натпис као комерцијална реклама, идеална декорација зидова у комерцијалним објектима (ресторани, клубови, дискотеке), за привлачење потенцијалних купаца. Рекламни светлећи банер и ЛЕД светлеће декоративне и информативне рекламе које ће вашем простору удахнути и привући пажњу . Елегантна декорација, коју обично можете пронаћи у баровима и ноћним клубовима, сада је доступна и за ваш дом или посао .  

Класични рекламни банери или постери постају искуство и многи од нас их више и не примећују, захваљујући њиховој визуелној пренатрпаности. Свако од нас воли да се разликује нечим другачијим, а то се односи и на појединце, али и на предузећа где је то буквално неопходно. Захваљујући ЛЕД осветљеним украсним натписима или логотипима, можете улепшати простор или привући пажњу свих око себе. ЛЕД рекламе које ће вас истаћи.

ЛЕД светлећи НЕОН рекламе - најбоља ЛЕД реклама

ЛЕД знак осветљен на зиду, неонски виси - пиво

ЛЕД осветљене декоративне табле - које се захваљујући светлости издвајају од уобичајених носача реклама и информација. Њихова велика предност је могућност да их више пута постављају где год желите . Савршени су за канцеларије (како би окружење учинили пријатнијим), комерцијалне објекте (као ефектна реклама или постер) или за ваш дом (као модеран дизајн). Они ће такође служити као навигациони ЛЕД светлосни знакови како би привукли купца. ЛЕД декоративне знакове можете поставити практично свуда.

Светлећи знак - ПИВО

Неонски знак сија бело и жуто. Напаја се на батерије (3к АА батерије - нису укључене у пакет) . Кабл за напајање је дугачак 30 цм.

чаша пива знак виси на зиду лед неон

Спецификације:

Тема: ПИВО
Светла боја: бела и жута
Димензије: 30к1,85к30цм
Дужина кабла за напајање: прибл. 30 цм
Напаја се на батерије (3к АА батерије - нису укључене)

Садржај пакета:

1к ЛЕД светлосни знак - чаша пива

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене