Неонска трака ОТВОРЕНО - ЛЕД светлећа плоча

Код: 78-010
14 280 дин Цена без ПДВ-а: 11 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Неонска трака ОТВОРЕНО - ЛЕД реклама. Неонски ЛЕД знакови идеални су као табла за сјај која осветљава ваше пословање (паб, ресторан) овде за продају на мрежи.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Неонска трака ОТВОРЕНО - ЛЕД реклама. Неонски ЛЕД знакови идеални су као табла за сјај која осветљава ваше пословање (паб, ресторан) овде за продају на мрежи. Импресивна реклама - савршени осветљени украси за привлачење пажње.

Оглашавање - ЛЕД осветљени ОТВОРЕН знак за обележавање пословања или као украс, обогатиће ваше просторе, што сигурно неће бити занемарено и привући ће потенцијалне купце. Модерна неонска декорација, коју ћете обично наћи у баровима и ноћним клубовима, сада је доступна и за ваш дом или у пословном простору. Класични рекламни банери или плакати постају ствар прошлости, а будући да стварају визуелну неред, многи од нас их више и не примећују. Свако од нас воли да се разликује по нечем другом, што се тиче појединца, као и према послу тамо где је то заиста неопходно. Захваљујући ЛЕД светлосној табли, знаковима или логотиповима, улепшаћете простор или привући пажњу свих око себе . ЛЕД огласи који ће вам се свидети.

Неонске траке ОЕПН знакови - светлеће табле са жарном лампом које светлуцају свуда

Декоративни логотип са ЛЕД светлом - који се захваљујући осветљењу истиче међу уобичајеним рекламним и информативним натписима. Њихова велика предност је могућност њиховог поновног постављања где год желите. Савршени су за канцеларије (да околину учине пријатнијом), за ваша предузећа (као ефектна реклама или постер) или за ваш дом (као модеран дизајн). Они ће такође служити као навигациони ЛЕД осветљени знакови за привлачење купаца. Декоративни натписи са ЛЕД светлима испоручују се директно на провидну пластичну подлогу, тако да их можете поставити практично било где.

Спецификације:

Натпис: Отворен
Димензије - 45к22цм
Напајање - УСБ 5В
Дужина кабла за напајање - приближно 180 цм

Садржај пакета:

1к ЛЕД лампица

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (1)

100%
100%
Michael

Неонска трака ОТВОРЕНО - ЛЕД светлећа плоча

Одличан начин да промовишем свој посао. Стари постери нису довољно занимљиви и морао сам да ухватим нове купце. Овај знак је био супер једноставан за постављање и видљив је 24 сата дневно, тако да сам веома задовољан.
Добар материјал
Једноставна инсталација
Волео бих да видим више стилова
Преведено са: en