ПИЦА - ЛЕД лого неонска светлећа реклама на зиду

Код: 78-093
11 880 дин Цена без ПДВ-а: 9 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

ПИЦА - ЛЕД лого неонско светло - окачена реклама на зид у комерцијалним објектима (ресторани, ресторани брзе хране, тржни центри).

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

ПИЦА - ЛЕД лого неонско светло - окачена реклама на зид у комерцијалним објектима (ресторани, ресторани брзе хране, тржни центри). Прикладан   да привуче потенцијалне купце. Рекламни светлећи банер и ЛЕД светлеће декоративне и информативне рекламе које ће вашем простору удахнути и привући пажњу . Елегантна декорација, коју обично можете пронаћи у баровима и ноћним клубовима, сада је доступна и за ваш дом или посао .  

Класични рекламни банери или постери постају искуство и многи од нас их више и не примећују, захваљујући њиховој визуелној пренатрпаности. Свако од нас воли да се разликује по нечему другачијем, а то се односи и на појединце и на предузећа где је то буквално неопходно. Захваљујући ЛЕД осветљеним украсним натписима или логотипима, можете улепшати простор или привући пажњу свих око себе. ЛЕД рекламе које ће вас истаћи.

ЛЕД светлећи НЕОН рекламе - најбоља ЛЕД реклама

пица - ЛЕД неонски лого

ЛЕД осветљене декоративне табле - које се захваљујући светлости издвајају од уобичајених носача реклама и информација. Њихова велика предност је могућност да их више пута постављају где год желите . Савршени су за канцеларије (како би окружење учинили пријатнијим), комерцијалне објекте (као ефектна реклама или постер) или за ваш дом (као модеран дизајн). Они ће такође служити као навигациони ЛЕД светлосни знакови како би привукли купца. ЛЕД декоративне знакове можете поставити практично свуда.

Светлећи натпис - ПИЗЗА

Неонски знак сија у плавој и ружичастој боји. Напаја се преко УСБ конектора, било на адаптер, УСБ улаз на рачунару или УСБ повер банк . Кабл за напајање је дугачак 150 цм и има практичан прекидач на себи.

пизза лед рекламни светлећи знак на зидном логотипу

Спецификације:

Тема: ПИЦА
Боја светла: плаво-розе
Димензије: 27к30,5к1,9цм
Напајање: 5В УСБ кабл
Дужина кабла за напајање: прибл. 150 цм
Укључите кабл: да
Банер је постављен на провидну пластичну подлогу.

Садржај пакета:

1к ЛЕД светло лого

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене