Знак за неонска светла - ХЕЛЛО Лед лого

Код: 78-006
14,280.00 дин Цена без ПДВ-а: 11,900.00 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
+

Знак за неонска светла - ХЕЛЛО Лед лого. Сјајни неонски натпис идеалан је као унутрашња декорација вашег предузећа (ресторан, паб, клуб).

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Додаци

Опис производа

Знак за неонска светла - ХЕЛЛО Лед лого. Сјајни неонски натпис идеалан као унутрашња декорација вашег предузећа (ресторана, паба, клуба), куће, стана, собе итд. За продају на мрежи овде. Импресивна реклама - савршени осветљени украси за привлачење пажње.

Модерна неонска декорација, коју ћете обично наћи у баровима и ноћним клубовима, сада је доступна и за ваш дом или у пословном простору. Класични рекламни банери или плакати постају ствар прошлости, а будући да стварају визуелну неред, многи од нас их више и не примећују. Свако од нас воли да се разликује по нечем другом, што се тиче појединца, као и према послу тамо где је то заиста неопходно. Захваљујући ЛЕД светлосној табли, знаковима или логотиповима, улепшаћете простор или привући пажњу свих око себе . ЛЕД огласи који ће вам се свидети.

Разни неонски знакови (ЛЕД лампица која светли) Осветљена реклама

Декоративни логотип са ЛЕД светлом - који се захваљујући осветљењу истиче међу уобичајеним рекламним и информативним натписима. Њихова велика предност је могућност њиховог поновног постављања где год желите. Савршени су за канцеларије (да околину учине пријатнијом), за ваша предузећа (као ефектна реклама или постер) или за ваш дом (као модеран дизајн). Они ће такође служити као навигациони ЛЕД осветљени знакови за привлачење купаца. Декоративни натписи са ЛЕД светлима испоручују се директно на провидну пластичну подлогу, тако да их можете поставити практично било где.

Спецификације:

Облик: Здраво
Димензије - 43к31цм
Напајање - УСБ 5В
Дужина кабла за напајање - приближно 180 цм

Садржај пакета:

1к Лед светлосни трупац

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене