Додатна ЛЕД трака за светло 1,5 м за Твинкли Лине - 100 ком РГБ

Код: 78-035
5 880 дин 4 680 дин Цена без ПДВ-а: 3 900 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Додатна ЛЕД трака за светло 1,5 м за Твинкли Лине - 100 ком РГБ - користи се за продужавање ЛЕД траке за светло - лепак.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Додатна ЛЕД трака за светло 1,5 м за Твинкли Лине - 100 ком РГБ - користи се за продужавање ЛЕД траке за светло - лепак. На полеђини траке налази се 3М налепница за лако постављање и причвршћивање било где. Овај пакет садржи додатну светлосну траку од 1,5 метра , која се лако повезује са главном Твинкли линијом помоћу контролера помоћу уграђеног конектора. Твинкли Лине ЛЕД траку са контролером можете купити у нашој е-трговини. Направите своју жељену дужину укупне траке / осветљења. Можете повезати неколико светлосних трака у низу.

блистави конектор

Уређаји међусобно комуницирају бежично користећи Ви-Фи и Блуетоотх . Можете да упарите и контролишете 10 Твинкли уређаја за осветљење одједном или 4000 ЛЕД диода , са истим светлосним мотивом и узорком. Можете створити своје невероватне анимације које ће испунити и улепшати целу собу. Светла су дизајнирана за унутрашњу употребу - заштита ИП20 . Трака је дуга 1,5 метара и има 100 РГБ ЛЕД сијалица.

блистава ргб трака

ЛЕД светлећа украсна трака 1,5М - ТВИНКЛИ ЛИНЕ (100 ком светла)

вођене траке лагане трепћуће

Светлосна трака се састоји од 100 комада ЛЕД светла погодних за било коју декорацију. Тхе   РГБ диода значи да ЛЕД светла могу да направе РГБ светлост од 16 милиона боја . Можете прилагодити интензитет светлости и тачну боју на скали боја. Ово посебно издање укључује паметну кућну интеграцију са Гоогле Асистентом и Амазон Алека.

лед траке осветљене преко програмабилне апликације

Ваша декорација може се створити од неколико уређаја и различитих облика . Да ли желите да имате лагани ланац на зиду, обојени оквир и ЛЕД искричавац на прозорима и велико божићно дрвце у средини собе? Није проблем! Направите сопствену сцену и управљајте одједном заједничком темом осветљења.

Прекрасна светлосна декорација - поставите своје боје, анимације и мотиве ЛЕД светла заједно за неколико ЛЕД уређаја

Универзални ЛЕД светлосни украс којим се управља путем мобилне апликације за Андроид и иОС

блиставо вођена трака

Софистицирана мобилна апликација упарује ваш паметни телефон са уређајем и можете одмах њиме да управљате. Сама апликација мапира распоред светла и тада можете лако поставити различиту боју за сваку сијалицу или групу сијалица одвојено. Управљање је врло једноставно, брзо и интуитивно . У апликацији можете да изаберете неки од подразумеваних узорака, преузмете нове обрасце са Интернета из онлајн галерије или креирате сопствене теме и сачувате их.

блистава мобилна апликација

Такође можете да контролишете интензитет светлости, брзину промене, боју, нијансу, осветљеност, ротацију, мешање и још много тога. Функција тајмер вам омогућава да подесите светло за укључивање и искључивање аутоматски у складу са временском распореду. Функција листе песама омогућава вам да хронолошким редоследом подесите различите врсте тема и аутоматски их мењате у складу са подешавањима

блистава апликацијауправљање светлима путем мобилног телефонавифи лед трака

Уз опционални УСБ уређај МУСИЦ ДОНГЛЕ , ваше Божићно дрвце ће реаговати на музику која се пушта у соби, светло ће се променити и пребацити у ритам музике , у складу са постављеним параметрима. За одабир „приказа музиком“ доступни су бројни обрасци и теме, које можете уредити и прилагодити својим потребама. Мењање светла у ритму музике, јер графички еквилајзер плеше одмах на свакој забави. УСБ уређај МУСИЦ је додатни производ, потребно га је купити у нашој е-продавници.

блистава музика

Јединствена ЛЕД диода која има све јарке дугине боје

лед светлосна тракавифи лед светла

Карактеристике:

плус 100 ЛЕД диода
плус Уграђени конектор за повезивање
плус Налепница 3М на задњој страни
плус РГБ светлосна скала 16 мил. боје
плус Универзална употреба
плус Дужина 1,5 метра


Спецификација:

Модел: ТВЛ100АДП-Б
Број диода: 100
Трајност: ИП20
Прикључак: уграђени конектор на оба краја
Дужина траке: 1,5 метра
Тип ЛЕД: РГБ
Кабл: црни
Улазни напон: 240В
Излазни напон: 24В / 1А
Век сијалице: преко 30 000 сати


Садржај пакета:

1к додатна ЛЕД трака светла 1,5 метра са 100 диода
1к приручник

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене