ЛЕД дрвце за божићну апликацију под надзором 2М - Трепераво светло дрво - 300 ком РГБ + В + БТ + Ви-Фи

Код: 78-030
35 880 дин Цена без ПДВ-а: 29 900 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

ЛЕД дрвце за божићну апликацију под надзором 2М - Твинкли Лигхт Трее - 300 ком РГБ + В + БТ + Ви-Фи. Управљање путем апликације на паметном телефону.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

ЛЕД дрвце за божићну апликацију под надзором 2М - Твинкли Лигхт Трее - 300 ком РГБ + В + БТ + Ви-Фи. Управљање путем апликације на паметном телефону. Дрво са светлима - Светла која ћете волети. Ова револуционарна ЛЕД светла за дрвеће доносе јединствене украсе осветљења у наше домове користећи најновију технологију. ЛЕД стабло - светлима се управља преко мобилне апликације која је компатибилна са Андроидом и иОС-ом . ЛЕД стабло се састоји од средишње траке, која је висока 2 метра и 300 ЛЕД РГБ + В диода у боји, растегнутих од врха до дна, пречник доњег круга је 1 метар, боја кабла је црна.

карактеристике лед стабла

Уређаји међусобно комуницирају бежично користећи Ви-Фи и Блуетоотх . Можете да упарите и контролишете 10 Твинкли уређаја за осветљење одједном или 4000 ЛЕД диода , са истим светлосним мотивом и узорком. Можете створити своје невероватне анимације које ће испунити и улепшати целу собу или екстеријер. Светла су дизајнирана за унутрашњу и спољашњу употребу - заштита ИП44 .

трепћуће светло дрво

Дрвце са лампицама - паметно ЛЕД божићно дрвце ТВИНКЛИ - 300ком

водио божићно дрвце за паметни телефон

РГБ + В диода значи да ЛЕД светла могу учинити РГБ светлу нијансу 16 милиона боја + В бела. Можете прилагодити интензитет светлости и тачну боју на скали боја. Ово посебно издање укључује паметну кућну интеграцију са Гоогле Асистентом и Амазон Алека.

Ваша декорација може се створити од неколико уређаја и различитих облика . Да ли желите лагани ланац на зиду, обојени оквир на прозорима и велико божићно дрвце у средини собе? Није проблем! Направите сопствену сцену и управљајте одједном заједничком темом осветљења.

божићне паметне сијалице

ЛЕД светла - божићно дрвце којим се управља путем мобилне апликације за Андроид и иОС

Софистицирана мобилна апликација упарује ваш паметни телефон са уређајем и можете одмах њиме да управљате. Сама апликација мапира распоред светла и тада можете лако поставити различиту боју за сваку сијалицу или групу сијалица одвојено. Управљање је врло једноставно, брзо и интуитивно . У апликацији можете да изаберете неки од подразумеваних узорака, преузмете нове обрасце са Интернета из онлајн галерије или креирате сопствене теме и сачувате их.

блистава мобилна апликација

Такође можете да контролишете интензитет светлости, брзину промене, боју, нијансу, осветљеност, ротацију, мешање и још много тога. Функција тајмер вам омогућава да подесите светло за укључивање и искључивање аутоматски у складу са временском распореду. Функција листе песама омогућава вам да хронолошким редоследом подесите различите врсте тема и аутоматски их мењате у складу са подешавањима

блистава апликацијауправљање светлима путем мобилног телефонаЛЕД контрола стабла

Брза инсталација и лако руковање захваљујући софистицираној мобилној апликацији Твинкли

вођено дрво

Уз опционални УСБ уређај МУСИЦ ДОНГЛЕ , ваше Божићно дрвце ће реаговати на музику која се пушта у соби, светло ће се променити и пребацити у ритам музике , у складу са постављеним параметрима. За одабир „приказа музиком“ доступни су бројни обрасци и теме, које можете уредити и прилагодити својим потребама. Мењање светла у ритму музике, јер графички еквилајзер плеше одмах на свакој забави. УСБ уређај МУСИЦ је додатни производ, потребно га је купити у нашој е-продавници.

блистава музика

Јединствена ЛЕД диода са новом 4-каналном архитектуром која има све јарке дугине боје и савршену чисто белу боју

лед светлосна тракаргб + в водиолед сијалице које се контролишу преко ВиФи-ја

Карактеристике:

плус 300 ЛЕД
плус Контрола путем мобилне апликације
плус Ви-Фи и Блуетоотх веза
плус РГБ + В светло
плус Висина 2 метра
плус Заштита ИП44


Спецификација:

Модел: ТВП300СПП-БЕУ
Висина дрвета: 2 метра
Број диода: 300
Отпор: ИП44
Пречник диоде: 5 мм
Веза: Ви-Фи, Блуетоотх
Тип ЛЕД: РГБ + В дифузно, мат
Кабл: црни
Улазни напон: 240В
Излазни напон: 24В / 1,5А
Век сијалице: преко 30 000 сати


Садржај пакета:

1к ЛЕД стабло са 300 диода + контролер
1к адаптер
1к приручник

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене