ЛЕД дрво са паметним светлима 2,1м за Божић - Твинкли - 660 ком РГБ + БТ + ВиФи

Код: 78-083
82 800 дин 78 000 дин Цена без ПДВ-а: 65 000 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
Crypto
+

ЛЕД дрво са паметним светлима за Божић висине 2,1 м и пречника 1,4 м - Твинкли - 660 ком РГБ + Блуетоотх + ВиФи.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

ЛЕД дрво са паметним лампицама за Божић висине 2,1 м и пречника 1,4 м - Твинкли - 660 ком РГБ + Блуетоотх + ВиФи (контролисано преко мобилног телефона). Дрво са контролом светла преко апликације на мобилном. Ова револуционарна ЛЕД светла на дрвету доносе јединствену светлосну декорацију у наше домове користећи најновију технологију. ЛЕД лампе за дрво се контролишу преко мобилне апликације која је компатибилна са Андроид и иОС . Вештачко дрво има 660 ЛЕД диода у боји, укупна висина дрвета је 2,1 метар, а доњи пречник 1,4 метра.

РГБ ЛЕД Паметно дрво - контрола режима боја преко апликације директно на паметном телефону

божићно дрво са светлимабожићно дрвце са паметним светлимабожићно дрво ЛЕД паметно преко мобилног телефона

Уређаји комуницирају једни са другима бежично користећи Ви-Фи и Блуетоотх . Можете упарити и контролисати 10 Твинкли уређаја за осветљење одједном, или 4000 ЛЕД диода , са истим светлосним мотивом и шаром. Можете креирати сопствене невероватне анимације које ће испунити и осветлити целу собу. Светла су намењена за унутрашњу употребу - ИП20 заштита .

Дрво са лампицама - паметна ЛЕД јелка ТВИНКЛИ - 660ком

ЛЕД дрво божићно треперење мобилна апликација контроле

ЛЕД јелка висине 2,1 м и пречника 1,4 м - ТВИНКЛИ лампице - 660 ком

трепераво осветљење дрвета

Вештачко дрво има укупно 66 0 комада ЛЕД светала . Кабл је црно-зелен - да се споји са дрветом. РГБ диода значи да ЛЕД светла могу да направе РГБ светлосну нијансу од 16 милиона боја . Можете подесити интензитет светлости и тачну боју из скале боја. Ово специјално издање укључује интеграцију паметног дома са Гоогле Ассистант-ом и Амазон Алека.

Ваш украс може бити направљен од више уређаја и различитих облика . Да ли желите да имате светлосни ланац на зиду, оквир у боји и ЛЕД светлуцаву на прозорима, и велику јелку у средини собе? Није проблем! Направите сопствену сцену и контролишите је одједном помоћу заједничке теме осветљења.

божићне паметне сијалице

ЛЕД лампице - божићно дрвце које се контролише преко мобилне апликације за Андроид и иОС

Софистицирана мобилна апликација упарује ваш паметни телефон са уређајем и можете га одмах контролисати. Сама апликација мапира распоред светала и онда можете лако да подесите другу боју за сваку сијалицу или групу сијалица посебно. Управљање је веома једноставно, брзо и интуитивно . У апликацији можете бирати између подразумеваних шаблона, преузимати нове шаблоне са Интернета из онлајн галерије или креирати сопствене теме и сачувати их.

Твинкли мобилна апликација

Такође можете да контролишете интензитет светлости, брзину промене, боју, нијансу, осветљеност, ротацију, мешање и још много тога. Функција тајмера вам омогућава да подесите да се светло аутоматски укључује и гаси у складу са временским распоредом. Функција листе песама вам омогућава да поставите различите типове тема хронолошким редоследом и аутоматски их промените у складу са подешавањима

Твинкли апплицатионконтрола светла преко мобилног телефонанајлепша јелкавифи лед трака

Са опционим УСБ уређајем МУСИЦ ДОНГЛЕ , ваше божићно дрвце ће реаговати на музику која се пушта у просторији, светло ће се променити и пребацити на ритам музике , у складу са подешеним параметрима. Постоји велики број шаблона и тема доступних за одабир „приказа уз музику“, који се могу уредити и подесити тако да одговарају вашим потребама. Светла која се мењају у ритму музике, док графички еквилајзер плеше одмах на свакој забави. УСБ уређај МУЗИКА је додатни производ, потребно га је купити у нашој е-продавници.

светлуцава музика

Карактеристике:

плус 660 ЛЕД диода
плус Контрола преко мобилне апликације
плус Ви-Фи и Блуетоотх веза
плус РГБ светло
плус Једноставна монтажа и инсталација - Куицк Сет


Спецификација:

Модел: ТГ70П3Д93П08
Висина стабла: 2,1 м
Пречник стабла: 1,4 м
Број диода: 660
Отпорност: ИП20
Веза: Ви-Фи, Блуетоотх
Кабл: црно-зелени
Улазни напон: 240В
Излазни напон: 24В / 1,5А
Живот сијалице: преко 30.000 сати
Склопива конструкција и метални сталак


Садржај пакета:

1к јелка са 660 диода + контролер
1к Адаптер
1к Мануал

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене