ЛЕД вертикалне траке 5м - Твинкли Ицицле + БТ + Ви-Фи са АВВ диодом од 190 ком - бела лед

Код: 78-019
15 480 дин 9 480 дин Цена без ПДВ-а: 7 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

ЛЕД вертикалне траке 5м - Твинкли Ицицле + БТ + Ви-Фи са АВВ диодом од 190 ком - бела ЛЕД са контролом преко апликације на паметном телефону.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

ЛЕД вертикалне траке 5м - Твинкли Ицицле + БТ + Ви-Фи са АВВ диодом од 190 ком - бела ЛЕД са контролом преко апликације на паметном телефону. Овај револуционарни ЛЕД ланац ланаца доноси јединствени светлосни украс у наше домове користећи најновију технологију. Светлима се управља преко мобилне апликације која је компатибилна и са Андроидом и са иОС-ом .

Уређаји међусобно комуницирају бежично користећи Ви-Фи и Блуетоотх . Можете да упарите и контролишете 10 Твинкли уређаја за осветљење одједном или 4000 ЛЕД диода , са истим светлосним мотивом и узорком. Можете створити своје невероватне анимације које ће испунити и улепшати целу собу. Светла су дизајнирана за унутрашњу и спољашњу употребу - заштита ИП44 . Дужина лаког ланца је 5 метара, висина најдуже вертикалне траке је 60 цм.

ЛЕД вертикалне траке - ТВИНКЛИ ланац 5М - 190ком бела ЛЕД

вођене осветљене вертикалне траке

Светлосна трака се састоји од 190 комада ЛЕД светла погодних за декорацију зидова. Светла су подељена на 50 вертикалних трака које садрже ЛЕД светла са узорком од 2-4-6-2-5 комада размакнутих на сваких 10 цм. Ово златно издање укључује АВВ диоде - помоћу којих можете поред интензитета подесити и идеалну белу боју по потреби - од јантарне, преко топло беле, до хладно беле. Ово посебно издање укључује паметну кућну интеграцију са Гоогле Асистентом и Амазон Алека.

Божићне лампице за кућно складиште - божићне украсе на отвореном и затвореном

вифи лед светла бела

Ваша декорација може се створити од неколико уређаја и различитих облика . Да ли желите да имате златне дрангулије на зиду, обојени оквир на прозорима и велико божићно дрвце у средини собе? Није проблем! Направите сопствену сцену и управљајте одједном заједничком темом осветљења.

божићне паметне сијалице

Универзални ЛЕД ланац који се контролише путем мобилне апликације за Андроид и иОС

Софистицирана мобилна апликација упарује ваш паметни телефон са уређајем и можете одмах њиме да управљате. Сама апликација мапира распоред светла и тада можете лако поставити различиту боју за сваку сијалицу или групу сијалица одвојено. Управљање је врло једноставно, брзо и интуитивно . У апликацији можете да изаберете неки од подразумеваних узорака, преузмете нове обрасце са Интернета из онлајн галерије или креирате сопствене теме и сачувате их.

блистава мобилна апликација

Такође можете да контролишете интензитет светлости, брзину промене, боју, нијансу, осветљеност, ротацију, мешање и још много тога. Функција тајмер вам омогућава да подесите светло за укључивање и искључивање аутоматски у складу са временском распореду. Функција листе песама омогућава вам да хронолошким редоследом подесите различите врсте тема и аутоматски их мењате у складу са подешавањима.

блистава апликацијауправљање светлима путем мобилног телефонавифи лед трака

Уз опционални УСБ уређај МУСИЦ ДОНГЛЕ , ваш лагани ланац ће реаговати на музику која се пушта у соби, светло ће се променити и пребацити у ритам музике , у складу са постављеним параметрима. За одабир „приказа музиком“ доступни су бројни обрасци и теме, који се могу уређивати и подешавати према вашим потребама. Уз МУСИЦ такође можете уживати у видео играма, доживети нову димензију током играња игара! Промена светла у ритму музике, док графички еквилајзер плеше одмах на свакој забави. УСБ уређај МУСИЦ је додатни производ, потребно га је купити у нашој е-продавници.

блистава музика

Јединствена ЛЕД диода на коју можете да подесите тачну боју беле боје - од јантарне, преко топло беле до хладне беле

златно издање блиставо

Карактеристике:

плус 190 ЛЕД
плус Контрола путем мобилне апликације
плус Ви-Фи и Блуетоотх веза
плус Јантар / злато, топло бело и хладно бело светло
плус Универзална употреба
плус Заштита ИП44

Спецификација:

Модел: ТВИ190ГОП-ТЕУ
Број диода: 190
Број вертикалних трака: 50
Шема траке: 2-4-6-2-5 ЛЕД светла
Дужина кабла од првог светла до адаптера: 3,5 м
Осветљена површина: 5к0,6 м (Л к Х)
Размак ЛЕД диода: 10цм
Размак вертикалних трака: 10цм
Отпор: ИП44
Пречник диоде: 4,3 мм
Веза: Ви-Фи, Блуетоотх
Тип ЛЕД: АВВ мат + чист, конкаван
Кабл: провидан
Улазни напон: 240В
Излазни напон: 24В / 1А
Век сијалице: преко 30.000 сати


Садржај пакета:

1к ЛЕД ланац са 190 диода + контролер
1к адаптер
1к приручник

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене