Паметна ЛЕД завјеса 1,5м к 2,1м - Блистава завјеса са 210 ком РГБ + В + БТ + Ви-Фи

Код: 78-016
15 000 дин Цена без ПДВ-а: 12 500 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Паметна ЛЕД програмабилна светлосна завеса 1,5м к 2,1м (10к21) - Твинкли завеса са 210 ком ЛЕД светла РГБ + В + БТ + Ви-Фи (управљање преко АПП-а).

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Паметна ЛЕД програмабилна светлосна завеса 1,5м к 2,1м (10к21) - Твинкли завеса са 210 ком ЛЕД светла РГБ + В + БТ + Ви-Фи (управљање преко АПП-а). Ова револуционарна ЛЕД завеса доноси јединствени светлосни украс у наше домове користећи најновију технологију. Светлима се управља преко мобилне апликације која је компатибилна са Андроид-ом и иОС-ом .

Уређаји међусобно комуницирају бежично користећи Ви-Фи и Блуетоотх . Можете да упарите и контролишете 10 Твинкли уређаја за осветљење одједном или 4000 ЛЕД диода , са истим светлосним мотивом и узорком. Можете створити своје невероватне анимације које ће испунити и улепшати целу собу. Светла су дизајнирана за унутрашњу и спољашњу употребу - заштита ИП44 . Ова завеса има 10 вертикалних трака, свака садржи 21 сијалицу, тако да укупно имате 210 ЛЕД диода.

ЛЕД завесе - ТВИНКЛИ лаки ланац 1,5м к 2,1м - 210ком ЛЕД

паметни телефон са светлосном завесом вифи

Светлосна завеса се састоји од 210 комада ЛЕД светла погодних за било коју декорацију. Светла су распоређена у 10 вертикалних трака, од којих свака има 21 сијалицу. РГБ + В значи да ЛЕД светла могу да направе РГБ светлост у нијанси од 16 милиона боја + В бела . Можете прилагодити интензитет светлости и тачну боју на скали боја. Ово посебно издање укључује паметну кућну интеграцију са Гоогле Асистентом и Амазон Алека.

блистава завесасветлосна завеса светлуцала

Ваша декорација може се створити од неколико уређаја и различитих облика . Да ли желите лаку драперију на зиду, обојени оквир на прозорима и велико божићно дрвце у средини собе? Није проблем! Направите сопствену сцену и управљајте одједном заједничком темом осветљења.

божићне паметне сијалице

Универзална ЛЕД светлосна завеса која се контролише путем мобилне апликације за Андроид и иОС

Прекрасна светлосна декорација - поставите своје боје, анимације и мотиве ЛЕД светла

трепереће лампице за завесе

Софистицирана мобилна апликација упарује ваш паметни телефон са уређајем и можете одмах њиме да управљате. Сама апликација мапира распоред светла и тада можете лако поставити различиту боју за сваку сијалицу или групу сијалица одвојено. Управљање је врло једноставно, брзо и интуитивно . У апликацији можете да изаберете неки од подразумеваних узорака, преузмете нове обрасце са Интернета из онлајн галерије или креирате сопствене теме и сачувате их.

блистава мобилна апликација

Такође можете да контролишете интензитет светлости, брзину промене, боју, нијансу, осветљеност, ротацију, мешање и још много тога. Функција тајмер вам омогућава да подесите светло за укључивање и искључивање аутоматски у складу са временском распореду. Функција листе песама омогућава вам да хронолошким редоследом подесите различите врсте тема и аутоматски их мењате у складу са подешавањима.

блистава апликацијауправљање светлима путем мобилног телефонавифи лед трака

Уз опционални УСБ уређај МУСИЦ ДОНГЛЕ , ваша светлосна завеса ће реаговати на музику која се пушта у соби, светло ће се променити и пребацити у ритам музике , у складу са постављеним параметрима. За одабир „приказа музиком“ доступни су бројни обрасци и теме, који се могу уређивати и подешавати према вашим потребама. Уз МУСИЦ такође можете уживати у видео играма, доживети нову димензију током играња игара! Промена светла у ритму музике, док графички еквилајзер плеше одмах на свакој забави. УСБ уређај МУСИЦ је додатни производ, потребно га је купити у нашој е-продавници.

блистава музика

Јединствени ЛЕД са новом 4-каналном архитектуром која има све јарке дугине боје и савршену чисто белу боју

лед светлосна тракаргб + в водиолед сијалице које се контролишу преко ВиФи-ја

Карактеристике:

плус 210 ЛЕД диода
плус Контрола путем мобилне апликације
плус Ви-Фи и Блуетоотх веза
плус РГБ + В светло
плус Универзална употреба
плус Заштита ИП44

Спецификација:

Модел: ТВВ210СПП-ВЕУ
Број диода: 210
Распоред диода: 10 к вертикална трака од 21 диоде на свакој траци
Осветљена површина: 1,5 к 2,1 м
Дужина кабла од првог светла до адаптера: 2,5 м
Отпор: ИП44
Пречник диоде: 5 мм
Веза: Ви-Фи, Блуетоотх
Размак ЛЕД диода: 15 цм
Размак вертикалних светлосних трака: 15 цм
ЛЕД тип: РГБ + В мат + прозирни, равни
Кабл: провидан
Улазни напон: 240В
Излазни напон: 24В / 1А
Век сијалице: преко 30.000 сати

Садржај пакета:

1к ЛЕД светлосна завеса са 210 диода + контролер
1к адаптер
1к приручник

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (1)

100%
100%
Simon

Паметна ЛЕД завјеса 1,5м к 2,1м - Блистава завјеса са 210 ком РГБ + В + БТ + Ви-Фи

ЛЕД завеса има прелепе боје и најбоља ствар у вези с тим је то што могу да контролишем више завеса из једне апликације на свом паметном телефону. Могу да бирам различите шеме боја или да креирам сопствену
Оригиналност
Лако руковање
Преведено са: sk