Паметна ЛЕД завјеса 1,5м к 2,1м - Блистава завјеса са 210 ком РГБ + В + БТ + Ви-Фи

Код: 78-016
15 000 дин Цена без ПДВ-а: 12 500 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
+

Паметна ЛЕД програмабилна светлосна завеса 1,5м к 2,1м (10к21) - Твинкли завеса са 210 ком ЛЕД светла РГБ + В + БТ + Ви-Фи (управљање преко АПП-а).

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Паметна ЛЕД програмабилна светлосна завеса 1,5м к 2,1м (10к21) - Твинкли завеса са 210 ком ЛЕД светла РГБ + В + БТ + Ви-Фи (управљање преко АПП-а). Ова револуционарна ЛЕД завеса доноси јединствени светлосни украс у наше домове користећи најновију технологију. Светлима се управља преко мобилне апликације која је компатибилна са Андроид-ом и иОС-ом .

Уређаји међусобно комуницирају бежично користећи Ви-Фи и Блуетоотх . Можете да упарите и контролишете 10 Твинкли уређаја за осветљење одједном или 4000 ЛЕД диода , са истим светлосним мотивом и узорком. Можете створити своје невероватне анимације које ће испунити и улепшати целу собу. Светла су дизајнирана за унутрашњу и спољашњу употребу - заштита ИП44 . Ова завеса има 10 вертикалних трака, свака садржи 21 сијалицу, тако да укупно имате 210 ЛЕД диода.

ЛЕД завесе - ТВИНКЛИ лаки ланац 1,5м к 2,1м - 210ком ЛЕД

паметни телефон са светлосном завесом вифи

Светлосна завеса се састоји од 210 комада ЛЕД светла погодних за било коју декорацију. Светла су распоређена у 10 вертикалних трака, од којих свака има 21 сијалицу. РГБ + В значи да ЛЕД светла могу да направе РГБ светлост у нијанси од 16 милиона боја + В бела . Можете прилагодити интензитет светлости и тачну боју на скали боја. Ово посебно издање укључује паметну кућну интеграцију са Гоогле Асистентом и Амазон Алека.

блистава завесасветлосна завеса светлуцала

Ваша декорација може се створити од неколико уређаја и различитих облика . Да ли желите лаку драперију на зиду, обојени оквир на прозорима и велико божићно дрвце у средини собе? Није проблем! Направите сопствену сцену и управљајте одједном заједничком темом осветљења.

божићне паметне сијалице

Универзална ЛЕД светлосна завеса која се контролише путем мобилне апликације за Андроид и иОС

Прекрасна светлосна декорација - поставите своје боје, анимације и мотиве ЛЕД светла

трепереће лампице за завесе

Софистицирана мобилна апликација упарује ваш паметни телефон са уређајем и можете одмах њиме да управљате. Сама апликација мапира распоред светла и тада можете лако поставити различиту боју за сваку сијалицу или групу сијалица одвојено. Управљање је врло једноставно, брзо и интуитивно . У апликацији можете да изаберете неки од подразумеваних узорака, преузмете нове обрасце са Интернета из онлајн галерије или креирате сопствене теме и сачувате их.

блистава мобилна апликација

Такође можете да контролишете интензитет светлости, брзину промене, боју, нијансу, осветљеност, ротацију, мешање и још много тога. Функција тајмер вам омогућава да подесите светло за укључивање и искључивање аутоматски у складу са временском распореду. Функција листе песама омогућава вам да хронолошким редоследом подесите различите врсте тема и аутоматски их мењате у складу са подешавањима.

блистава апликацијауправљање светлима путем мобилног телефонавифи лед трака

Уз опционални УСБ уређај МУСИЦ ДОНГЛЕ , ваша светлосна завеса ће реаговати на музику која се пушта у соби, светло ће се променити и пребацити у ритам музике , у складу са постављеним параметрима. За одабир „приказа музиком“ доступни су бројни обрасци и теме, који се могу уређивати и подешавати према вашим потребама. Уз МУСИЦ такође можете уживати у видео играма, доживети нову димензију током играња игара! Промена светла у ритму музике, док графички еквилајзер плеше одмах на свакој забави. УСБ уређај МУСИЦ је додатни производ, потребно га је купити у нашој е-продавници.

блистава музика

Јединствени ЛЕД са новом 4-каналном архитектуром која има све јарке дугине боје и савршену чисто белу боју

лед светлосна тракаргб + в водиолед сијалице које се контролишу преко ВиФи-ја

Карактеристике:

плус 210 ЛЕД диода
плус Контрола путем мобилне апликације
плус Ви-Фи и Блуетоотх веза
плус РГБ + В светло
плус Универзална употреба
плус Заштита ИП44

Спецификација:

Модел: ТВВ210СПП-ВЕУ
Број диода: 210
Распоред диода: 10 к вертикална трака од 21 диоде на свакој траци
Осветљена површина: 1,5 к 2,1 м
Дужина кабла од првог светла до адаптера: 2,5 м
Отпор: ИП44
Пречник диоде: 5 мм
Веза: Ви-Фи, Блуетоотх
Размак ЛЕД диода: 15 цм
Размак вертикалних светлосних трака: 15 цм
ЛЕД тип: РГБ + В мат + прозирни, равни
Кабл: провидан
Улазни напон: 240В
Излазни напон: 24В / 1А
Век сијалице: преко 30.000 сати

Садржај пакета:

1к ЛЕД светлосна завеса са 210 диода + контролер
1к адаптер
1к приручник

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (1)

100%