Твинкли Скуарес - ЛЕД програмабилни квадрат 6к (20к20цм) -  РГБ + БТ + Ви-Фи

Код: 78-084
28 680 дин 19 080 дин Цена без ПДВ-а: 15 900 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Твинкли Скуарес - ЛЕД програмабилни квадрат 6к (20к20цм) 8к8=64 пиксела - Твинкли Скуарес РГБ + БТ + Ви-Фи са контролом апликације.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Твинкли Скуарес - ЛЕД програмабилни квадрат 6к (20к20цм) 8к8=64 пиксела - Твинкли Скуарес РГБ + БТ + Ви-Фи са АПП контролом. Овај револуционарни ЛЕД светлосни квадрат доноси јединствену декорацију осветљења у наше домове користећи најсавременију технологију. Светла се контролишу преко мобилне апликације која је компатибилна и са Андроид и иОС. Овај пакет садржи контролер - Ви-Фи/Блуетоотх везу и контролу и 6 светлосних квадрата, сваки димензија 20к20цм. На неком квадрату се налазе 64 ЛЕД светла 8к8 пиксела. Подесива РГБ светла ИИ. генерација Твинкли Скуарес.

Дизајн ЛЕД светлосног квадрата на зиду у боји РГБ - ЛЕД Твинкли Скуарес 6к 64 ком ЛЕД диода

програмабилни квадрат - светлуцави квадрати 6 ком

Уређаји комуницирају једни са другима бежично користећи Ви-Фи и Блуетоотх . Можете упарити и контролисати 10 Твинкли уређаја за осветљење одједном, или 4000 ЛЕД диода , са истим светлосним мотивом и шаром. Можете креирати сопствене невероватне анимације које ће испунити и осветлити целу собу. Трака је дизајнирана за унутрашњу употребу - ИП20 заштита .

ЛЕД светло декоративни квадрати - ТВИНКЛИ СКУАРЕС (64 светла на једном квадрату)

ЛЕД светлосни квадрати - светлуцави квадрати

Светлосна трака се састоји од 64 комада ЛЕД сијалица погодних за било коју декорацију. РГБ диода значи да ЛЕД светла могу да направе РГБ светлосну нијансу од 16 милиона боја . Можете подесити интензитет светлости и тачну боју из скале боја. Ово специјално издање укључује интеграцију паметне куће са Гоогле Ассистант-ом и Амазон Алека.

Прелепа светлосна декорација - поставите сопствене боје, анимације и теме ЛЕД светала заједно за више ЛЕД уређаја

светлећа декорација за стан - лед светлећи квадрат

Ваш украс може бити направљен од више уређаја и различитих облика . Да ли желите да имате светлосни ланац на зиду, оквир у боји и ЛЕД светлуцаву на прозорима и велику јелку у средини собе? Није проблем! Направите сопствену сцену и контролишите је одједном помоћу заједничке теме осветљења.

зидна декорација - лед светло квадрат

Софистицирана мобилна апликација упарује ваш паметни телефон са уређајем и можете га одмах контролисати. Сама апликација мапира распоред светала и онда можете лако да подесите другу боју за сваку сијалицу или групу сијалица посебно. Управљање је веома једноставно, брзо и интуитивно . У апликацији можете бирати између подразумеваних шаблона, преузимати нове шаблоне са Интернета из онлајн галерије или креирати сопствене теме и сачувати их.

осветљен лед паметни квадрат - на зиду

Универзални ЛЕД светлосни орнамент контролисан преко мобилне апликације за Андроид и иОС

мобилна апликација - трептај

Такође можете да контролишете интензитет светлости, брзину промене, боју, нијансу, осветљеност, ротацију, мешање и још много тога. Функција тајмера вам омогућава да подесите да се светло аутоматски укључује и гаси у складу са временским распоредом. Функција листе песама вам омогућава да поставите различите типове тема хронолошким редоследом и аутоматски их промените у складу са подешавањима

твинкли аппапликација за контролу светлости преко мобилног телефонави-фи лед квадрат

Са опционим УСБ уређајем МУСИЦ ДОНГЛЕ , ваша светлосна декорација ће реаговати на музику која се пушта у просторији, светло ће се променити и пребацити на ритам музике , у складу са постављеним параметрима. Постоји велики број шаблона и тема доступних за одабир „приказа уз музику“, који се могу уредити и подесити тако да одговарају вашим потребама. Светла која се мењају у ритму музике, док графички еквилајзер плеше одмах на свакој забави. УСБ уређај МУЗИКА је додатни производ, потребно га је купити у нашој е-продавници.

трепћућа музика - УСБ кључ за уређај

Карактеристике:

плус 64 ЛЕД диоде на једном квадрату
плус Контрола преко мобилне апликације
плус Ви-Фи и Блуетоотх веза
плус РГБ светло - размера 16 мил. боје
плус Универзална употреба
плус 6 ЛЕД квадрата у пакету


Спецификација:

Модел: ТВК064СТВ-07-БЕУ
Број диода: 64 по квадрату
Трајност: ИП20
Веза: Ви-Фи, Блуетоотх
Димензије светлећег дела: 20к20цм
ЛЕД тип: РГБ
Живот сијалице: преко 30.000 сати


Садржај пакета:

6к ЛЕД светло квадрат са 64 диоде
1к Мануал

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене