Унапред упаљене лампице за божићно дрвце - ЛЕД Твинкли жице - 100 ком (20м) РГБ + БТ + Ви-Фи

Код: 78-074
10 680 дин Цена без ПДВ-а: 8 900 дин
преднаруџба Испорука производа око 1-3 с недеља.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Ланац унапред упаљених лампица за божићно дрвце – Јединствене ЛЕД светлуцаве жице – 100 ком (20м) РГБ + Блуетоотх + Ви-Фи са ИП44 заштитом.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Ланац унапред упаљених лампица за божићно дрвце - ЛЕД Твинкли жице - 100 ком (20м) РГБ + Блуетоотх + Ви-Фи. Паметне божићне лампице - Светла у које ћете се заљубити. Ова револуционарна ЛЕД светла на дрвету доносе јединствену светлосну декорацију у наше домове користећи најновију технологију. ЛЕД лампе за дрво се контролишу преко мобилне апликације која је компатибилна са Андроид и иОС .

Уређаји комуницирају једни са другима бежично користећи Ви-Фи и Блуетоотх . Можете упарити и контролисати 10 Твинкли уређаја за осветљење одједном, или 4000 ЛЕД диода , са истим светлосним мотивом и шаром. Можете креирати сопствене невероватне анимације које ће испунити и осветлити целу собу. Светла су намењена за унутрашњу и спољашњу употребу - ИП44 заштита . Ова величина - 100 лампи је погодна за дрвеће висине до 120 цм.

Лампе за Божић - ЛЕД паметне лампице ТВИНКЛИ - 100ком

светлуцава светла на дрвету

ЛЕД јелка - ТВИНКЛИ лампице - 100ком

трепераво осветљење дрветасветлуцаве лампице за божићно дрвце

Божићне лампице Твинкли Стрингс се састоје од 100 комада ЛЕД лампица погодних за украшавање јелке. ЛЕД диода се налази на сваких 8 цм на кабловима, који су црни и зелени - да се споје са дрветом. РГБ+В значи да ЛЕД светла могу да направе РГБ светлосну нијансу од 16 милиона боја . Можете подесити интензитет светлости и тачну боју из скале боја. Ово специјално издање укључује интеграцију паметног дома са Гоогле Ассистант-ом и Амазон Алека.

Ваш украс може бити направљен од више уређаја и различитих облика . Да ли желите лаки ланац на зиду, оквир у боји на прозорима и велику јелку у средини собе? Није проблем! Направите сопствену сцену и контролишите је одједном помоћу заједничке теме осветљења.

божићне паметне сијалице

ЛЕД лампице за јелку контролисане преко мобилне апликације за Андроид и иОС

Софистицирана мобилна апликација упарује ваш паметни телефон са уређајем и можете га одмах контролисати. Сама апликација мапира распоред светала и онда можете лако да подесите другу боју за сваку сијалицу или групу сијалица посебно. Управљање је веома једноставно, брзо и интуитивно . У апликацији можете бирати између подразумеваних шаблона, преузети нове шаблоне са Интернета из онлајн галерије или креирати сопствене теме и сачувати их.

Твинкли мобилна апликација

Такође можете да контролишете интензитет светлости, брзину промене, боју, нијансу, осветљеност, ротацију, мешање и још много тога. Функција тајмера вам омогућава да подесите да се светло аутоматски укључује и гаси у складу са временским распоредом. Функција листе песама вам омогућава да поставите различите типове тема хронолошким редоследом и аутоматски их промените у складу са подешавањима.

Твинкли апплицатионконтрола светла преко мобилног телефонанајлепша јелкавифи лед трака

Са опционим УСБ уређајем МУСИЦ ДОНГЛЕ , ваша божићна јелка ће реаговати на музику која се пушта у просторији, светло ће се променити и пребацити на ритам музике , у складу са подешеним параметрима. Постоји велики број шаблона и тема доступних за избор „приказа уз музику“, које се могу уређивати и подесити тако да одговарају вашим потребама. Уз МУЗИКУ такође можете уживати у видео играма, доживети нову димензију када играте игрице! Светла се мењају у ритму музике, док графички еквилајзер плеше одмах на свакој забави. УСБ уређај МУЗИКА је додатни производ, потребно га је купити у нашој е-продавници.

светлуцава музика

Јединствена ЛЕД која има све светле дугине боје

лед светлосна тракавифи лед светла

Карактеристике:

плус 100 ЛЕД диода
плус Контрола преко мобилне апликације
плус Ви-Фи и Блуетоотх веза
плус РГБ светле боје
плус ИП44 заштита


Спецификација:

Број диода: 100
Отпорност: ИП44
Пречник диоде: 4,3 мм
Веза: Ви-Фи, Блуетоотх
Светлосни размак: 8 цм
ЛЕД тип: РГБ раштркани равни
Кабл: црно-зелени
Улазни напон: 240В
Излазни напон: 24В / 1,5А
Живот сијалице: преко 30.000 сати


Садржај пакета:

1к ЛЕД сијалице за јелку са 100 диода + контролер
1к адаптер
1к Мануал

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене