Најбољи ГПС локатори - трагачи за аутомобиле на свету: ТОП #10 савета

Најбољи ГПС локатори (тракер или уређај за праћење) за аутомобиле на свету: ТОП #10 савета за вас. Системи за праћење флоте за онлајн праћење (надгледање) аутомобила или других возила која су икада произведена. ГПС праћење локације постало је један од најчешће коришћених метода позиционирања и локације широм света. Ова технологија се користи у рачунарима, паметним телефонима, лову и транспорту, како у професионалној тако иу приватној сфери. Данас ћемо погледати најбоље ГПС трагаче на тржишту.

ГПС локатори најбољи уређаји за праћење

ГПС је скраћеница од енглеског Глобал Поситионинг Систем. Реч је о систему од 27 сателита који лебде изнад наше Земље на висини од 20.000 км. Орбита ових сателита је постављена тако да најмање 4 сателита могу пратити било које место на Земљи. Од укупног система, 24 сателита су активна, од којих су 3 неактивна и служе као резервни. ГПС праћење локације може одредити положај статичког или покретног објекта са тачношћу од 5 метара. За тако прецизну локализацију користе се ГПС локатори .

Како одабрати најприкладнији ГПС локатор?

Постоји неколико критеријума које треба узети у обзир. Вероватно је прва ВЕЛИЧИНА коју има ГПС трацкер . За локализацију мањих објеката или људи биће разумније изабрати компактни ГПС локатор, а за праћење великих објеката као што су камиони може бити прикладна већа величина са већом батеријом. ВЕК БАТЕРИЈЕ је такође важан. За дуготрајно праћење објекта препоручљиво је бирати између локатора који имају батерије великог капацитета, на пример од 6000 - 10000 мАх - такво ГПС праћење на мрежи може да ради у режиму мировања 5 година.

Поред праћења, ГПС трацкер може да ради и низ других ствари, што је још један параметар који се мора узети у обзир при избору. Постоје, на пример, ГПС модули за праћење, помоћу којих преко телефона можете СЛУШАТИ шта се дешава у области његове локације . На исти начин, ГПС модул такође има ЗАШТИТУ ОД НЕОВЛАШЋЕНОГ РАСТАВЉАЊА, манипулисања или манипулације. Неки модели вас чак могу упозорити на присилни улазак у аутомобил слањем СОС сигнала/позива на подразумевани телефонски број. На пример, ГПС локатор у аутомобилу може да се постави и напољу и у том случају је добро знати који је његов облик причвршћивања или ОТПОРНОСТ НА СПОЉНЕ УТИЦАЈЕ (прашина, вода), да ли има ИП 67 хидроизолацију. На крају, али не и најмање важно, ради се о стварном раду и преносу сигнала, а самим тим и о томе да ли се ради о ДВОСТРУКОМ (ЛБС+ГПС) или ТРОСТРУКОМ (ЛБС+ГПС+ВИФИ) праћењу локације .

Дакле, шта год желите, ево наших савета за Топ 10 ГПС локатора који ће дефинитивно наћи примену у праћењу кретања имовине и људи.

#10 Минијатурни ГПС локатор за праћење људи са активним слушањем - Кбит

минијатурни ГПС локатор

ГПС праћење - минијатурни ГПС локатор за праћење углавном људи са активним слушањем - Кбит (тежина само 31 г) је идеалан за праћење локације ваше деце, старијих особа или имовине. Истиче се својим компактним, лаганим дизајном за одличну мобилност и поузданост. У стању је да издржи екстремна окружења и водоотпоран је (задовољава стандард ИПКС5). Уређај за праћење је опремљен ГПС системом и омогућава вам да видите локацију у реалном времену са рачунара, таблета или паметног телефона.

Век трајања интегрисане батерије обезбеђује до 3 дана рада. Корисна функција је активно слушање догађаја око Кбит уређаја на даљину преко мобилног телефона или је такође могућа двосмерна телефонска комуникација. Ако Кбит ГПС уређај детектује вибрације или гласан звук изнад 70 децибела, послаће СМС поруку на подразумеване СОС телефонске бројеве, тако да можете одмах знати да је особа која га је имала можда у непријатној ситуацији.

#9 ГПС локатор контејнера за праћење кретања пошиљке - батерија од 3800мАх + ИП66

цонтајнер ГПС локатор

ГПС локатор контејнера за праћење кретања пошиљке је уређај за праћење са безбедносним функцијама за тешки водени и друмски транспорт. Уређај за праћење можете једноставно причврстити на унутрашњост контејнера помоћу интегрисаног магнета . Захваљујући батерији од 3800 мАх, ГПС уређај може да ради у режиму мировања скоро 60 дана. Нуди ГПС + ЛБС двоструко прецизно позиционирање у реалном времену. Када онлајн трагач има добар ГПС сигнал, он ће га пронаћи преко ГПС-а. Ако нема ГПС сигнал, наћи ће га преко ЛБС-а. Висок степен заштите ИП66 омогућава функционалност уређаја чак иу захтевном спољашњем окружењу .

ГПС уређај за праћење налази своју примену за бродски и железнички контејнерски транспорт. ГПС трацкер ће такође упозорити на неовлашћену интервенцију у постављању уређаја или приликом уклањања уређаја. ГПС модул аутоматски идентификује тренутно стање окружења контејнера и мења режим између статичког режима (отпремање ГПС података свака 3 сата), режима копненог транспорта (учитавање ГПС података на сваких 10 минута) и режима поморског транспорта (учитавање ГПС података сваких 3 сата).

#8 ОБД ГПС локатор 4Г са звучником и прецизношћу до 2,5м

ГПС локатор обд локатор трацкер за аутомобил

ОБД ГПС локатор 4Г са звучником и прецизношћу до 2,5м је одличан уређај за праћење и безбедност за аутомобиле и комерцијална возила . Добијте све потребне информације о праћеном возилу у реалном времену и пратите пређену руту и стање возила. ОБД уређај је компатибилан са већином возила на тржишту произведених после 2004. Са овим уређајем нећете имати проблема да лоцирате своје возило са великом прецизношћу до 2,5 метара. ГПС локатор има уграђен звучник за слушање , а тиме и праћење гласа. ЛЕД индикатори статуса уређаја - 3 ЛЕД диоде које сигнализирају статус уређаја - могу се деактивирати, што ће искључити ЛЕД сигнализацију - и ГПС локатор је стога апсолутно неприметан.

Минимална потрошња енергије - уређај је опремљен чипом високих перформанси, захваљујући којем има ултра-ниску потрошњу енергије и стога нема негативан утицај на батерију у возилу. То је веома мали и лаган уређај који се може држати у једној руци. Из тог разлога, лако се може сакрити било где у возилу тако да није видљив другим људима.

#7 4Г соларни ГПС трагач - праћење у реалном времену ИП67 водоотпоран + батерија од 10000 мАх

ГПС трацкер за аутомобил
4Г соларни ГПС Трацкер - праћење у реалном времену ИП67 покривеност водоотпоран + 10000мАх батерија. Соларни панел, магнетни пуњач, ИП67 водоотпорност чине овај уређај идеалним за различите примене које захтевају дуго време приправности и континуиране оптималне перформансе. ЛТЕ комуникација са хитним ГСМ-ом (2Г) обезбеђује стабилну везу у скоро свим случајевима. Поред ових функција, вишеструки режими рада, разноврсни периферни уређаји и скуп обавештења покренутих догађајима учиниће овај локатор вредним делом ваше стратегије управљања возним парком. Идеалан је за употребу на бродовима, камионима, комбијима, радним машинама, пољопривредним машинама итд.

Једноставно пуњење преко соларног панела и магнетног пуњача . Соларни панел са магнетним пуњачем обезбеђује дуго време приправности у скоро свим случајевима, уређај може да обезбеди до 2 године рада са једним пуњењем, а када се искључи, Халл сензор ће се покренути и послати упозорење, тако да менаџери возних паркова могу бити сигурни да је њихова имовина под сталном заштитом.

#6 Пуњач за аутомобил 2к УСБ са ГПС-ом и слушањем - МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО

ГПС трацкер у пуњачу за аутомобил

Пуњач за аутомобил 2к УСБ са ГПС-ом и прислушкивањем - МУЛТИФУНКЦИОНАЛНИ ће вам у реалном времену пружити довољно информација о праћеном возилу. На први поглед, то је класичан ауто пуњач, али у себи крије ГПС локатор. Постоји пуњач   компатибилан са свим возилима на тржишту , јер се укључује у упаљач за цигарете у аутомобилу. Са овим ауто пуњачем нећете имати проблема да лоцирате своје возило када га позајмите својој девојци или детету, на пример, и самим тим елиминишете нежељене емоције и страх да ли је посада добро.

Уређај има бесплатно доступну апликацију „ТрацкСолид“ (иОС, Андроид) за ваш мобилни телефон помоћу које можете пратити тренутну позицију возила. У случају нужде, можете притиснути одговарајуће СОС дугме на 3 секунде да активирате аларм. Уређај ће затим послати СМС на подразумевани број мобилног телефона и такође ће га бирати док позив не прими. Уређај подржава детекцију статуса возила, било да је покренуто или искључено. У случају да неовлашћено лице покрене возило без вашег знања, одмах ћете добити обавештење на мобилни телефон. ГПС праћење аутомобила никада није било лакше.

#5 ГПС праћење - УЛТРА-ТАНКИ ГПС локатор од 8 мм + батерија од 2500 мАх - праћење кретања пошиљки

ГПС праћење - локатор

ГПС праћење - УЛТРА-ТАНКИ ГПС локатор од 8 мм + батерија од 2500 мАх је одличан, ненаметљив танак локатор погодан за праћење пошиљки , људи или возила. Међу осталим локаторима истиче се углавном својом величином – са димензијама од само 110к61 мм и дебљином од само 8 мм, сврстава се међу најнеупадљивије ГПС локаторе за праћење. Поред класичних функција, нуди и детекцију распакивања предмета помоћу сензора светлости. У пракси то значи да ако га користите, на пример, за праћење пакета и неко га отвори, ГПС локатор га препознаје и може да вам пошаље обавештење у виду СМС поруке са тренутним ГПС координатама.

Његова главна намена је праћење пакета, пошиљки или робе, али може да прати и возила или људе, а његова свестраност је још једна предност у односу на друге уређаје за праћење. Након уметања СИМ картице у уређај, можете пратити њену локацију у реалном времену . У временима глобалне економије, логистика и повезана заштита и брига о роби су вероватно најважнији. Захваљујући супер танком дизајну, ГПС локатор (2500 мАх ) се може поставити уз сваки пакет и на тај начин минимизирати ризик повезан са крађом или губитком робе.

#4 ОБД ГПС локатор са тачношћу мањом од 10 метара

ГПС локатор у ОБД-у

ОБД ГПС локатор са тачношћу мањом од 10 метара је одличан уређај за праћење и безбедност за аутомобиле и комерцијална возила . Добијте све потребне информације о праћеном возилу у реалном времену и пратите пређену руту и стање возила. ОБД уређај је компатибилан са већином возила на тржишту произведених након 2004 . ОБД уређај има стандардни интерфејс, тако да је његова инсталација у возило веома једноставна. У случају да неовлашћено лице искључи ОДБ уређај, бићете одмах обавештени о томе у виду СМС поруке на ваш мобилни телефон. Уређај је опремљен чипом МТК2503Д високих перформанси, захваљујући чему има ниску потрошњу енергије и стога нема негативан утицај на батерију у возилу.

ОБД уређај подржава ГПС и ЛБС лоцирање. ГПС је за одређивање положаја напољу са одступањем до 10 метара и зависи од добијања података са сателита. А ЛБС је за унутрашње позиционирање (у зградама, просторијама, предузећима) са тачношћу мањом од 50-150 метара, а праћење се добија из података преко ГСМ мреже, тако да ова функција може да ради било где у месту са дометом мобилног сигнала. Ако поседујете возни парк у својој компанији, имате могућност да их истовремено пратите на једном налогу. Користећи систем "Трацксолид", можете пратити до 10.000 возила истовремено.

#3 Мини гпс локатор са магнетом - 2800 мАх батерија + ИПКС5 водоотпоран + издржљивост до 2 године

ГПС локатор за аутомобил да прати локацију

Мини гпс локатор са магнетом - 2800 мАх батерија + ИПКС5 водоотпоран + издржљивост до 2 године. ГПС + ЛБС + ВиФи позиционирање - до три пута тачност одређивања локације у реалном времену. Мини ГПС локатор је лаган и компактан трагач који вам омогућава да лоцирате, надгледате без потребе за напајањем са трајањем батерије до 2 године (само у режиму уштеде енергије) када се локација локације чита једном дневно или када ГПС се користи непрекидно , може да ради до 45 сати. Локатор је корисно безбедносно решење које омогућава праћење кретања људи, робе и возила у реалном времену или у редовним интервалима. Онлине ГПС трацкер од ПРОФИО ЕЛЕЦТРОНИЦС (мобилна апликација).

Функција ГЕО ФЕНЦЕ вам омогућава да пошаљете обавештење е-поштом када напустите обележено подручје (ако возач возила скрене са планиране руте). Његова компактна величина и неупадљивост су такође предност. Опремљен је снажним магнетом, захваљујући коме је веома једноставна и истовремено флексибилна уградња ГПС локатора директно на возила за њихово лоцирање. ГПС локатор можете причврстити на немагнетне објекте помоћу приложене 3М самолепљиве траке са чичак траком.

#2 ГПС локатор за аутомобил водоотпоран ИП67 са магнетом + батерија капацитета 6000 мАх + слушање

ГПС локатор за аутомобил

Мрежни ГПС трацкер за аутомобил са батеријом од 6000 мАх , који му обезбеђује период рада у режиму праћења до 25 дана у зависности од интервала извештавања о позицији од 100 сати (када се позиција ажурира сваких 10 секунди) . Опремљен је супер брзим магнетним пуњењем, где је потребно само да га пуните око 3 сата да бисте добили потпуно пуњење, а затим ГПС трацкер може да се користи 5-10 дана. ГПС + ЛБС + ВиФи позиционирање – до три пута већа тачност за одређивање локације уређаја у реалном времену гарантоваће да ћете моћи да пронађете локацију чак и на местима са лошијим ГПС сигналом. ГПС модул је опремљен ултра-јаким магнетом и веома се лако и флексибилно инсталира за ГПС праћење возила.

Укључује заштиту од растављања и крађе са светлосним сензором. Чим је онемогућен приступ светлости локатору, сензор шаље упозорење. Послато обавештење има неколико форми, активирање ГПРС-а и слање обавештења апликацији, активирање ГПРС-а и слање СМС поруке, активирање ГПРС-а - слање СМС-а и бирање подешеног броја или активирање ГПРС-а и позивање на наведени број телефона. Висок степен заштите ИП67 (где може да се потопи у 1м воде и потпуно отпоран на прашину) омогућава функционалност уређаја чак и у изузетно захтевном спољашњем окружењу. Велика предност ГПС локатора је могућност позивања са одабраних СОС бројева на ГПС уређај за праћење тако да можете чути звукове (разговор) око уређаја на којем се налази. Ако ниво децибела пређе 60 децибела (разбијање стакла, ударање у тело, итд.), ГПС локатор ће аутоматски послати обавештење о аларму на унапред подешени СОС број.

#1 водоотпорни ауто ГПС трацкер са магнетом + екстра велика батерија од 10000 мАх + слушање

надзор возила - ГПС трацкер

ГПС трацкер за аутомобил са батеријом до 10000 мАх са индикатором статуса батерије, може да ради на једном пуњењу 30 дана (цца. 2 сата онлајн праћења дневно) до 2 године, у зависности од интервала онлајн праћење. Захваљујући снажном магнетном телу, ПРОФИО ЕЛЕЦТРОНИЦС 3Г ГПС локатор можете причврстити на већину површина и на различита места. Екстерна заштита водоотпорног нивоа ИПКС5 (заштита од прскања воде и прашине) омогућава функционалност уређаја чак иу захтевном спољашњем окружењу . ГПС уређај омогућава праћење кориснику у виду СМС поруке директно на ваш мобилни телефон , где ће бити обезбеђен линк ка Гугл мапи и након клика на њу биће приказана тренутна локација праћеног возила. Друга опција за праћење је мобилна апликација под називом „ Трацк Солид “ (иОС, Андроид), помоћу које можете сазнати локацију праћеног возила и разне потребне податке. Такође је могуће пратити ГПС податке преко веб интерфејса ввв.трацксолид.цом .

Овај трагач такође подржава ГПС и ЛБС лоцирање . Мониторинг возила није једина активност за коју се модул користи. У режиму приправности, ако се ГПС локатор уклони или промени, биће снимљена порука упозорења и режим праћења ће бити активиран на 20 минута. Код овог модела је сасвим разумљиво да је функција ослушкивања окружења где је модул инсталиран, преко мобилног телефона. Велика предност овог ГПС трацкера је што има такозвани режим праћења . Може се подесити на режим праћења током кретања, што значи да ће вам, чим детектује кретање, послати податке у интервалу од 5 до 86.400 секунди . Затим, када се кретање заустави, прелази у режим без покрета и шаље податке у интервалу од 5 до 86.400 секунди. У пракси, то значи да при кретању може да шаље податке о локацији, на пример, сваких 5 минута, чим се објекат или особа заустави, мења режим и шаље податке у задатом интервалу, на пример, 1 сат. Друга разлика је могућност активирања изузетно економичног режима . У овом режиму бирате два податка: време – од када режим треба да почне, на пример од 14:00, и интервал – колико често да шаљете податке о локацији у овом режиму. Такође нуди опцију онемогућавања ручног искључивања, када уређај не може да се искључи ручно.

Надамо се да ће вам ови савети и предлози у вези са ГПС локаторима помоћи да одаберете онај који вам највише одговара. Шири спектар ГПС локатора можете пронаћи директно на веб страници ввв.ЦООЛ-МАНИА.цом