Светски споменици 15ком - игле на дрвеним мапама

Код: 66-056
4 800 дин Цена без ПДВ-а: 4 000 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
Crypto
+

Светски споменици постављени 15ком - прибадаче на дрвеним картама. ПУСХПИНС - споменици попут светских чуда

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Светски споменици постављени 15ком - прибадаче на дрвеним картама. КЛИПНИЦЕ - споменици попут светских чуда користе се за обележавање ваших омиљених зграда на вашој зидној мапи света , имајте своје споменике пред очима. Да ли сте се одувек дивили величанству ЕИФЕЛОВЕ КУЛЕ или вам је дражи понос азијског континента - ВЕЛИКИ КИНЕСКИ ЗИД или симбол новог света - амерички СТАТУС СЛОБОДЕ ? Све ове споменике и још много више наћи ћете у овом комплету. Дрвене мапе су врло естетски и популаран додатак вашој кући / стану, канцеларијама или пословном простору. Они већ изгледају оригинално, али помоћу ових прибадача даћете им посебан карактер . Прецизна обрада минијатура ових светски познатих зграда сигурно ће привући пажњу свих у вашем окружењу.

ВРХУНСКИ споменици које је човек саградио на вашој мапи.

споменици и разгледањасветске конструкције и зграде

Детаљна и изузетно квалитетна обрада најпознатијих светских зграда - направљених од дрвета.

гурните игле на дрвеној мапиклинови за споменике - за дрвену мапу

У овом сету наћи ћете следеће светске зграде:

Колосеум - рушевине великог амфитеатра у централном Риму - тренутно је архитектонска доминација Рима.
Ајфелов торањ - је метална конструкција саграђена на Шампионској пољани у близини Сене у Паризу, у време своје изградње била је највиша зграда на свету.
Саграда Фамилиа - масивна је базилика у Барселони, која се гради од 1882. године. Очекивани завршетак планиран је за 2026. годину - поводом прославе стоте годишњице архитектове смрти овог храма Антонија Гаудија.
Бург Кхалифа - је небодер у граду Дубаију у Уједињеним Арапским Емиратима, након завршетка 2010. године постао је највиша зграда на свету без премца.
Пагода - ознака за источноазијски тип храма, који се користи за очување светих остатака, сваки спрат има клизни кров.
Нагнута кула у Пизи - када је зграда достигла трећи спрат и висину од 11 метара, основа прстена се нагнула у страну за тачно 15 цм. Писано је покушао да уравнотежи нагиб на четвртом спрату, али није успео.
Биг Бен - назив „Биг Бен“ обично се користи за цео торањ, али заправо је то име највећег звона у кули, ово звоно увек звони сваког сата.
Пирамиде - грађене су као гробнице древних владара и њихових породица, посебно током Старог и Средњег царства.
Зграда парламента у Мађарској - један је од националних симбола Мађарске и једна од најстаријих владиних зграда у Европи. Од 1989. године постао је и симбол повратка Мађарске слободи и демократији.
Велики кинески зид - стари је систем утврђења који се протеже северном Кином, изграђен је током династије Минг и досеже 8.850 км.
Тај Махал - ово је маузолеј у Агри у Индији. саградио Шах Џахан у знак сећања на своју супругу Мумтаз Махал, у мермер је постављено 28 различитих врста драгуља и драгог камења.
Мачу Пикчу - познат и као Изгубљени град Инка, град је који су створили Инке, на 2430 метара надморске висине на планинском гребену изнад долине Урубамба у Перуу.
Кип слободе - Њујорк. појединачни делови саме статуе израђени су у Француској под вођством вајара Фредерика Огиста Бартхолдија. За америчку нацију то је симбол слободе.
Сиднејска опера - њен градитељ инспирисан је мотивима из природе, обликују је шкољке или лабудови који желе да полете. Најпознатија зграда у Аустралији.
Кип Исуса Христа - (Христ Искупитељ). Налази се на 700 метара високом брду Цорцовадо - Рио де Јанеиро, Бразил. Његова висина је 30 метара, приказује Христа раширених руку, овај гест је желео да изрази саосећање и радост независности.
Садржај пакета:
15к клинови који приказују најпознатије зграде на свету
1к приручник

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене