24К бицикл - Голд Рацинг

Код: 200-002
3,600,000.00 дин Цена без ПДВ-а: 3,000,000.00 дин
Ускоро у нашој понуди

24К бицикл - Златне трке - оригинални и јединствени мушки британски тркачки бицикл украшен је 24К златом, долази у ограниченом издању са меканим седиштем од антилопа Сан Марцо и тркачким гумама СР4.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

24К бицикл - Златне трке - оригинални и јединствени мушки британски тркачки бицикл украшен је 24К златом, долази у ограниченом издању са меканим седиштем од Сан Марцо антилопа и тркачким гумама СР4. Људи кажу „ићи на злато“ у пренесеном значењу, попут тркача-бициклиста који желе да добију најбољу златну медаљу. И очигледно су мајстори следили овај израз и створили диван и морам рећи вредан бицикл.

злати бике

Мушки британски тркачки бицикл украшен је 24К златом, тако да можете лако дисати, и даље ћете можда постати „стилски господар“. Можемо захвалити дизајнерима на њиховом труду да буду оригинални и имају нешто заиста јединствено - попут златног бицикла. Могли бисмо овај бицикл назвати „има златно срце“, јер је за његову производњу коришћен апсолутно ужарени слој од 24 к злата на целој структури. Од краја управљача до задњег дела назубљеног ланца. Да, знамо шта мислите - вау!

Златни конструкциа бицикл

А најбољи део? Овај бицикл је невероватан и надахњујуће леп када се креће мирно. И док ће сунчеви зраци падати на рам бицикла током јутарње вожње, људи около ће изненадити и вероватно ће бити збуњени због потпуне „апсолутности“.

Више информација
Имајте на уму: Ко год је рекао „није ли све злато што блиста“, очигледно је погрешио ...


Карактеристике производа:
Мушки тркачки бицикл украшен 24К златом
Сјајни премаз од 24 к злата нанесен је на целу структуру бицикла
Офсет са софистицираним црним акцентима у ограниченом издању са меканим седиштем од антилопа Сан Марцо и тркачким гумама СР4.
Златни бицикл је погодан као јединствени поклон за вас или за некога заиста посебног.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (5)

78%