Роцкет Скатес - електронске клизаљке

Код: 200-003
118 800 дин Цена без ПДВ-а: 99 000 дин
Ускоро у нашој понуди

Ракетне клизаљке - клизаљке електронске које напајају два снажна једносмерна мотора наизменично. Домет до 16 километара.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Роцкет Скатес - електронске клизаљке које покрећу два снажна алтернативна једносмерна мотора. Домет до 16 километара. 21. век ствара свакаква чудеса за лични превоз. Али ове ракетне клизаљке Р-10 су заиста нешто друго. Па погледајмо, изумљени су као први на свету - електронске клизаљке. Контрола клизаљки је невероватно једноставна и импресивно напредна. Само нагните ножне прсте напред да бисте се померили напред и промените тежину на петама да бисте активирали кочнице.

Роцкет Скатес

Две завојнице позади се користе за одржавање ваше стабилне и уравнотежене вожње, а ракетне клизаљке се пале када су у акцији да покажу своје брзо кретање. За све вас љубитеље трендовских нових производа имамо добре вести. Ракетке се уклапају у готово све конвенционалне ципеле - па чак и у њима можете ходати када вам затреба, на пример степеницама или када желите да предахнете од узбудљиве вожње.

ракетне клизаљке

А да ли смо споменули да их има још више? Роцкет Скатес долази са пратећом апликацијом, доступном за иОС и Андроид. Апликација ће вам рећи неколико посебних ствари, као што су путовање, километража и трајање батерије. Може чак да прати руту и упореди је са другима. У ствари, још немамо појма како смо преживели без ових ствари. Ракетне клизаљке - узбудљива будућност транспорта.


Карактеристике производа:
Прве електронске клизаљке на свету које покрећу два јака наизменична једносмерна мотора
Завојнице на задњој страни уређаја одржавају вожњу стабилизованом и уравнотеженом
Клизаљке се пале када су у акцији
Домет до 10 миља
90 минута вожње једним пуњењем

Димензије:
55 цм (д) к 29 цм (в) к 26 цм (ш)

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене