Оригинална врећица за бубрег у облику ПИВОГ ТРБУХА

Код: 200-013
7 800 дин 1 800 дин Цена без ПДВ-а: 1 500 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Оригинална торба за бубрег у облику пивског трбуха најновији је тренд за мушкарце који су увек чезнули за појавом правог гурмана.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Зашто смо Најбољи?

Преко 35.000 ИТ претплатници Преко 1.000 ИТ видео рецензије 10 милиона погледа
Профессионал консултантске услуге
Тржишни лидер већ 12 година
Сви производи тестирамо

Опис производа

Оригинална торба за бубрег у облику пивског трбуха најновији је тренд за мушкарце који су увек чезнули за појавом правог гурмана. Торба за бубрег заиста осигурава пажњу пролазника, јер има врло реалан утисак захваљујући висококвалитетној штампи и прецизној обради. Изглед торбе показује надвешени трбух испод одеће, а истовремено пружа простор за чување личних предмета попут мобилног телефона, кључева, новчаника, наочара и пива.

дадбаг

Да ли сте икада размишљали о томе како бисте изгледали са пивским стомаком? Набавите ову јединствену торбу за бубреге и ваше идеје постаће стварност без икаквих здравствених компликација или дуготрајног једења нездраве хране. Да би изабрао праву нијансу која најбоље одговара вашој кожи, произвођач нуди до шест модификација са различитим нијансама и косом. Можете бити сигурни да ћете одабрати праву и сигурно ћете забавити породицу или пријатеље новим изгледом.

ладвинка пивски стомак

Ексклузивно у понуди у нашој е-трговини по одличној цени. Имате јединствену прилику да купите најновији тренд у мушкој моди и да искусите осећај пивског стомака уз практичну употребу за личне ствари.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене