Кафа (Шоља кафе) - Светлећи ЛЕД неонски знак који виси на зиду

Код: 78-088
11 880 дин Цена без ПДВ-а: 9 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Кафа (шоља кафе) – Светлећи ЛЕД неонски знак који виси на зиду у комерцијалним објектима (ресторани, клубови, дискотеке).

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Кафа (Шоља кафе) - Светлећи ЛЕД неонски знак који виси на зиду у комерцијалним објектима (ресторани, клубови, дискотеке), како би се привукли потенцијални купци. Рекламни светлећи банер и ЛЕД светлеће декоративне и информативне рекламе које ће вашем простору удахнути и привући пажњу . Елегантна декорација, коју обично можете пронаћи у баровима и ноћним клубовима, сада је доступна и за ваш дом или посао .  

Класични рекламни банери или постери постају искуство и многи од нас их више и не примећују, захваљујући њиховој визуелној пренатрпаности. Свако од нас воли да се разликује нечим другачијим, а то се односи и на појединце, али и на предузећа где је то буквално неопходно. Захваљујући ЛЕД осветљеним украсним натписима или логотипима, можете улепшати простор или привући пажњу свих око себе. ЛЕД у рекламама које ће вас истаћи.

ЛЕД светлећи НЕОН рекламе - најбоља ЛЕД реклама

кафе шоља кафе - рекламни ЛЕД неонски натпис на зиду

ЛЕД осветљене декоративне табле - које се захваљујући светлости издвајају од уобичајених носача реклама и информација. Њихова велика предност је могућност да их више пута постављају где год желите . Савршени су за канцеларије (како би окружење учинили пријатнијим), комерцијалне објекте (као ефектна реклама или постер) или за ваш дом (као модеран дизајн). Они ће такође служити као навигациони ЛЕД светлосни знакови како би привукли купца. ЛЕД декоративне знакове можете поставити практично свуда.

Светлећи лого - ШОЉА КАФЕ

Неонски знак сија шарено. Напаја се преко УСБ конектора, било на адаптер, УСБ улаз на рачунару или УСБ повер банк. Кабл за напајање је дугачак 200 цм и има практичан прекидач на себи.

шоља кафе - лед светло зидно сликарство

Спецификације:

Мотив: Шоља за кафу
Боја светла: бела/плава/роза
Димензије: 30,5к25к1,7цм
Напајање: 5В УСБ кабл
Дужина кабла за напајање: прибл. 200 цм
Укључите кабл: да
Банер је постављен на провидну пластичну подлогу.

Садржај пакета:

1к ЛЕД светло лого

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене