ЛЕД табла ЛЕДЕНА КРЕМА за рекламу

Код: 78-007
17 880 дин Цена без ПДВ-а: 14 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
Crypto
+

ЛЕД табла ЛЕДЕНА КРЕМА за рекламу. Логотип неонских светала идеалан је као табла са сјајем која осветљава ваше предузеће или дом на продају.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

ЛЕД табла ЛЕДЕНА КРЕМА за рекламу. Логотип неонских светала идеалан је као табла за сјај која осветљава ваше предузеће или дом овде на мрежи. Импресивна реклама - савршени осветљени украси за привлачење пажње.

НЕОН Адвертисинг у знак обележавања пословања или као украс, обогатит ће ваше просторе, што сигурно неће бити занемарено и привући ће потенцијалне купце. Модерна неонска декорација, коју ћете обично наћи у баровима и ноћним клубовима, сада је доступна и за ваш дом или у пословном простору. Класични рекламни банери или плакати постају ствар прошлости, а будући да стварају визуелну неред, многи од нас их више и не примећују. Свако од нас воли да се разликује по нечем другом, што се тиче појединца, као и према послу тамо где је то заиста неопходно. Захваљујући ЛЕД светлосној табли, знаковима или логотиповима, улепшаћете простор или привући пажњу свих око себе . ЛЕД огласи који ће вам се свидети.

Неонски знакови - светлосни панои са лед светлима који свуда светле

Декоративни логотип са ЛЕД светлом - који се захваљујући осветљењу истиче међу уобичајеним рекламним и информативним натписима. Њихова велика предност је могућност њиховог поновног постављања где год желите. Савршени су за канцеларије (да околину учине пријатнијом), за ваша предузећа (као ефектна реклама или постер) или за ваш дом (као модеран дизајн). Они ће такође служити као навигациони ЛЕД осветљени знакови за привлачење купаца. Декоративни натписи са ЛЕД светлима испоручују се директно на провидну пластичну подлогу, тако да их можете поставити практично било где.

Спецификације:

Облик: сладолед
Димензије - 45,5к25,4цм
Напајање - УСБ 5В
Дужина кабла за напајање - приближно 180 цм

Садржај пакета:

1к ЛЕД лампица

Дискусија о производу (2)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Vla

ЛЕД сладолед

Vladimir Ludvik одговорити

Наведите да ли 1 паковање ЛЕД сладоледа укључује адаптер и кабл за пуњење од 180 цм. Ови подаци су дати у техничкој спецификацији, али не и у садржају ЛЕД пакета сладоледа, хвала. Па да ли је пакет комплетан...

Преведено са: sk
Cool Mania

ЛЕД табла ЛЕДЕНА КРЕМА за рекламу

Pavel Kováčik одговорити

Добар дан,
УСБ адаптер није укључен у пакет. Што се тиче кабла за напајање, он је већ фабрички повезан са ЛЕД логотипом и има дужину од приближно 180 цм.

Преведено са: sk
Jos

ЛЕД табла ЛЕДЕНА КРЕМА за рекламу

Josef Hruška одговорити

Која је варијација светлећег сладоледа?

Преведено са: cs
Cool Mania

ЛЕД табла ЛЕДЕНА КРЕМА за рекламу

Pavel Kováčik одговорити

Добар дан,
Димензије су 45,5 к 25,4 цм.

Преведено са: cs
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (1)

100%
100%
Sebastián

ЛЕД табла ЛЕДЕНА КРЕМА за рекламу

Паметан додатак нашој посластичарници. Током пандемије одлучили смо да мало изменимо ентеријер наше посластичарнице. Сигурно ће задовољити наше купце након поновног отварања.
Виша цена
Преведено са: cs