Лого Цат - ЛЕД светлећи неонски знак као зидна декорација

Код: 78-092
11 880 дин Цена без ПДВ-а: 9 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Лого Цат - ЛЕД светлећи неонски натпис као зидна декорација за комерцијалне објекте (ресторани, клубови, дискотеке) или за ентеријер дома.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Лого Цат - ЛЕД светлећи неонски натпис као зидна декорација за комерцијалне објекте (ресторани, клубови, дискотеке) или за ентеријер вашег стана или куће. Рекламни светлећи банер и ЛЕД светлеће декоративне и информативне рекламе које ће вашем простору удахнути и привући пажњу . Елегантна декорација, коју обично можете пронаћи у баровима и ноћним клубовима, сада је доступна и за ваш дом или посао.

Класични рекламни банери или постери постају искуство и многи од нас их више и не примећују, захваљујући њиховој визуелној пренатрпаности. Свако од нас воли да се разликује нечим другачијим, а то се односи и на појединце, али и на предузећа где је то буквално неопходно. Захваљујући ЛЕД осветљеним украсним натписима или логотипима, можете улепшати простор или привући пажњу свих око себе. ЛЕД рекламе које ће вас истаћи.

ЛЕД светлећи НЕОН рекламе - најбоља ЛЕД реклама

светлосни лого неонски лед знак мачића

ЛЕД осветљене декоративне табле - које се захваљујући светлости издвајају од уобичајених носача реклама и информација. Њихова велика предност је могућност да их више пута постављају где год желите . Савршени су за канцеларије (како би окружење учинили пријатнијим), комерцијалне објекте (као ефектна реклама или постер) или за ваш дом (као модеран дизајн). Они ће такође служити као навигациони ЛЕД светлосни знакови како би привукли купца. ЛЕД декоративне знакове можете поставити практично свуда.

Светлећи знак - КАТ

Неонски знак сија у ружичастој боји. Напаја се преко УСБ конектора, било на адаптер, УСБ улаз на рачунару или УСБ повер банк . Кабл за напајање је дугачак 200 цм.

ЛЕД светлећи неонски знак мачји зидни лого

Спецификације:

Мотив: мачка
Светла боја: розе
Димензије: 17к1,8к23цм
Напајање: 5В УСБ кабл
Дужина кабла за напајање: прибл. 200 цм
Уши се користе за вешање

Садржај пакета:

1к ЛЕД светлосни знак - розе боја

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене