ПИЦА - ЛЕД светло неонско рекламни лого банер на зиду

Код: 78-094
11 880 дин Цена без ПДВ-а: 9 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
Crypto
+

ПИЗЗА - ЛЕД светло неонски рекламни лого банер на зиду окачен у комерцијалним објектима (ресторани, ресторани брзе хране, тржни центри).

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

ПИЗЗА - ЛЕД светлећи неонски рекламни лого банер на зиду који виси у комерцијалним објектима (ресторани, објекти брзе хране, тржни центри), да привуче потенцијалне купце. Рекламни светлећи банер и ЛЕД светлеће декоративне и информативне рекламе које ће вашем простору удахнути и привући пажњу. Елегантна декорација, коју обично можете пронаћи у баровима и ноћним клубовима, сада је доступна и за ваш дом или посао .  

Класични рекламни банери или постери постају искуство и многи од нас их више и не примећују, захваљујући њиховој визуелној пренатрпаности. Свако од нас воли да се разликује нечим другачијим, а то се односи и на појединце, али и на предузећа где је то буквално неопходно. Захваљујући ЛЕД осветљеним украсним натписима или логотипима, можете улепшати простор или привући пажњу свих око себе. ЛЕД рекламе које ће вас истаћи.

ЛЕД светлећи НЕОН рекламе - најбоља ЛЕД реклама

ПИЗЗА ЛЕД неонска реклама на зиду

ЛЕД осветљене декоративне табле - које се захваљујући светлости издвајају од уобичајених носача реклама и информација. Њихова велика предност је могућност да их више пута постављају где год желите . Савршени су за канцеларије (како би окружење учинили пријатнијим), комерцијалне објекте (као ефектна реклама или постер) или за ваш дом (као модеран дизајн). Они ће такође служити као навигациони ЛЕД светлосни знакови како би привукли купца. ЛЕД декоративне знакове можете поставити практично свуда.

Светлећи натпис - ПИЗЗА

Неонски знак сија у топлој белој боји. Напаја се преко УСБ конектора, било на адаптер, УСБ улаз на рачунару или УСБ повер банк. Кабл за напајање је дугачак 150 цм.

ПИЗЗА светлећи лого на зидовима лед неон

Спецификације:

Тема: ПИЦА
Боја светла: топло бела
Димензије: 31к13к1,7цм
Напајање: 5В УСБ кабл
Дужина кабла за напајање: прибл. 150 цм
Две рупе за вешање

Садржај пакета:

1к ЛЕД светлосни знак - боја топло бела

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене