Смиле - ЛЕД неонски лого светлосна реклама која сија на зиду Смајли

Код: 78-097
11 880 дин Цена без ПДВ-а: 9 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Смиле - ЛЕД неонски лого светлосна реклама која светли на зиду Смилеи - светлосни знак за комерцијалне објекте (ресторани, клубови, дискотеке).

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Смиле - ЛЕД неонски лого светлосна реклама која светли на зиду Смилеи - светлосни знак за комерцијалне објекте (ресторани, клубови, дискотеке), за привлачење потенцијалних купаца. Рекламни светлећи банер и ЛЕД светлеће декоративне и информативне рекламе које ће вашем простору удахнути и привући пажњу. Елегантна декорација, коју обично можете пронаћи у баровима и ноћним клубовима, сада је доступна и за ваш дом или посао.  

Класични рекламни банери или постери постају искуство и многи од нас их више и не примећују, захваљујући њиховој визуелној пренатрпаности. Свако од нас воли да се разликује по нечему другачијем, а то се односи и на појединце и на предузећа где је то буквално неопходно. Захваљујући ЛЕД осветљеним украсним натписима или логотипима, можете улепшати простор или привући пажњу свих око себе. ЛЕД рекламе које ће вас истаћи.

ЛЕД светлећи НЕОН рекламе - најбоља ЛЕД реклама

смајли светло ЛЕД натпис лого реклама осмех

ЛЕД осветљене декоративне табле - које се захваљујући светлости издвајају од уобичајених носача реклама и информација. Њихова велика предност је могућност да их више пута постављају где год желите . Савршени су за канцеларије (како би окружење учинили пријатнијим), комерцијалне објекте (као ефектна реклама или постер) или за ваш дом (као модеран дизајн). Они ће такође служити као навигациони ЛЕД светлосни знакови како би привукли купца. ЛЕД декоративне знакове можете поставити практично свуда.

Светлећи натпис - СМИЛЕИ

Неонски знак светли жутом бојом. Напаја се преко УСБ конектора, било на адаптер, УСБ улаз на рачунару или УСБ повер банк. Кабл за напајање је дугачак 200 цм.

Смајли ЛЕД неонски знак на зиду

Спецификације:

Мотив: Смајли
Светла боја: жута
Димензије: 30к2цм
Напајање: 5В УСБ кабл
Дужина кабла за напајање: прибл. 200 цм

Садржај пакета:

1к ЛЕД светлосни натпис

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене