Комплет јастучића за канцеларијски сто 10ком за радни сто за жене (црвена кожа) - ручно рађен

Код: 96-010
33 480 дин Цена без ПДВ-а: 27 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
Crypto
+

Комплет канцеларијских подлога 10ком за женски радни сто од црвене коже, 100% ручно рађен. Луксузни јединствени додаци за радне подлоге.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Комплет канцеларијских подлога 10ком за женски радни сто од црвене коже, 100% ручно рађен. Луксузни јединствени додаци за радне подлоге. Овај јединствени висококвалитетни стони сто учиниће вашу канцеларију потпуно другачијим местом. Максималан репрезентативни карактер загарантован је употребом најквалитетнијих материјала синтетичке коже .. Сви производи у овој категорији израђени су од првокласне 100% синтетичке коже, сви ручно рађени и искрено шивени и обрађени у ХАНД МАДЕ производњи .

Јединствени дизајн црвене коже изгледа максимално отмено и племенито - луксузни додатак за канцеларију или радну собу. Кожни СЕТ састоји се од 10 комада канцеларијског материјала: радна подлога са простором за скривање докумената, држач оловке, држач папира за ноте, кожни сталак за налепнице подсетника, држач календара, јастучић за пиће, двострука ладица за документе, налепница и сет злата оловке - хемијска и наливперо. Луксуз   кожна подлога за сто (простирка) - јединствени канцеларијски додаци. Подметачи за писање или подлоге од уметне коже.

Овај луксузни канцеларијски СЕТ у црвеној кожи идеалан је поклон за жену

луксузни канцеларијски сет за женски радни сто

Радна подлога дизајнирана је да увек има при руци важне документе и не буде на дохват руке знатижељних очију око вас. Захваљујући свом скривеном месту, омогућава вам да важне документе држите на сигурном. Испод поклопца налази се простор у који можете лако сместити важне документе. Простирка изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Кожни додатак елегантног изгледа у црвеној боји сигурно ће очарати све.

луксузна подлога за писање за жену

Кожни стони стол од црвене коже са златном етикетом + златне оловке - СЕТ оловка се састоји од наливпера и хемијске оловке. Овај сет оловака пружа вам могућност употребе различитих оловака у различите сврхе писања. Хемијску оловку можете користити за обично писање, а наливперо се користи за потписивање уговора и других важних докумената. Читав сет изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Ова декорација стола омогућиће вам приступ оловци ако је потребно. Нема више тражења оловке на столу или у фиоци.

држач оловке луксузна црвена кожа

Луксузна двострука ладица за документе и папир од синтетичке коже. Ладица за папир има димензије 10к23к32 цм. Тело је у потпуности направљено од коже, унутрашњост је обложена антилопом, а бочни метални додаци су у злату. Овај прибор за сто је један од наших најбољих помагача током рада у канцеларији. Као резултат нашег рада свакодневно примамо и стварамо пуно радова. Али где их ставити? Треба нам место где бисмо их могли сместити да бисмо их касније могли сортирати. Наша ладица за документе сигурно ће вам помоћи! Има 2 лежишта за документе који вам дају више простора за складиштење докумената и папира. Пладањ је обогаћен златним бочним клизним шаркама , тако да га можете користити као отворен или затворен.

црвена кожна ладица за документе

100% ручно рађена и 100% синтетичка кожа - ово је идеалан поклон за све који цене квалитетан производ

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета. Производња таквих производа искључиво је ручно рађена .

Подржавамо продају производа (прилагођених животињама) који нису проузроковали никакву окрутност према животињама. Материјали од којих се израђују луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских сетова и додатака је 100% синтетичка кожа (ексклузивна) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручно рађена кожа

Карактеристике:

плус Квалитетан и елегантан производ
плус Израђена од синтетичке коже
плус 100% РУЧНО
плус Луксузни дизајн: црвена кожа
плус 10 комада канцеларијског прибора
плус Одличан поклон за менаџера

Спецификација:

Димензије: 45к39к1 цм
Материјал: кожа, метал
Боја коже: црвена
Додатна боја метала: златна

Садржај пакета:

1к радна подлога са простором за скривање докумената
1к држач оловке
1к држач папира за ноте
1к држач календара
1к А5 агенда
1к јастучић за пиће
1к двоструко лежиште за документе
1к плочица са именом (без имена) и сет златних оловака са постољем: хемијска оловка и наливперо.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене