Столни тепих Лукури Сет 8 ком за канцеларијски сто - (Орах + смеђа кожа)

Код: 96-004
41 880 дин Цена без ПДВ-а: 34 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Столни тепих Луксузни сет 8 ком за канцеларијски отирач од дрвета ораха и смеђе коже - 100% оригинални и ручно рађени.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Столни тепих Луксузни сет 8 ком за канцеларијски отирач од дрвета ораха и смеђе коже - 100% оригинални и ручно рађени. Овај јединствени висококвалитетни стони сто учиниће вашу канцеларију потпуно другачијим местом. Максимални репрезентативни карактер гарантује се употребом најквалитетнијих материјала. Сви производи у овој категорији израђени су од квалитетног дрвета ораха и вештачке коже, сви ручно рађени и искрено шивени и обрађени у ХАНД МАДЕ производњи . Јединствени дизајн црне коже са дрветом смеђег ораха изгледа максимално отмено и племенито - луксузни додатак за канцеларију или радну собу. Кожни СЕТ састоји се од 8 комада канцеларијског материјала: радна подлога с простором за сакривање докумената, држач оловке, носач папира, држач визиткарти, двоструке ладице за документе, плочица са именом и сет златних оловака - хемијска оловка и наливперо.

Радна подлога дизајнирана је да увек има при руци важне документе и не буде на дохват руке знатижељних очију око вас. Захваљујући свом скривеном месту, омогућава вам да важне документе држите на сигурном. Испод поклопца налази се простор у који можете лако сместити важне документе. Луксуз   кожна подлога за сто (простирка) - јединствени канцеларијски додаци. Подметачи за писање или подлоге од уметне коже.

Идеално и за поклон колеги или шефу

Луксузни сет радне подлоге

Подножје стола од дрвета смеђег ораха са златном плочицом са именом и златним оловкама - оловка СЕТ састоји се од наливпера и хемијске оловке. Овај сет оловака пружа вам могућност употребе различитих оловака у различите сврхе писања. Хемијску оловку можете користити за обично писање, а наливперо се користи за потписивање уговора и других важних докумената. Читав сет изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Ова декорација стола омогућиће вам приступ оловци ако је потребно. Нема више тражења оловке на столу или у фиоци.

држач постоља за луксузне оловке

Луксузни двоструки документ и ладица за папир од дрвета ораха. Ладица за папир има димензије 10к23к32 цм. Тело је у потпуности направљено од дрвета, унутрашњост је обложена антилопом, а бочни метални додаци су у злату. Овај прибор за сто је један од наших најбољих помагача током рада у канцеларији. Као резултат нашег рада свакодневно примамо и стварамо пуно радова. Али где их ставити? Треба нам место где бисмо их могли сместити да бисмо их касније могли сортирати. Наша ладица за документе сигурно ће вам помоћи! Има 2 лежишта за документе који вам дају више простора за складиштење докумената и папира. Пладањ је обогаћен златним бочним клизним шаркама , тако да га можете користити као отворен или затворен.

луксузни канцеларијски прибор

100% ручно израђено дрво од ораха - ово је идеалан поклон за све који цене квалитетан производ

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета. Производња таквих производа искључиво је ручно рађена .

Подржавамо продају производа (прилагођених животињама) који нису проузроковали никакву окрутност према животињама. Материјали од којих се израђују луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских сетова и додатака је 100% синтетичка кожа (ексклузивна) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручно израђено дрво

Карактеристике:

плус Квалитетан и елегантан производ - произведен у Турској
плус Израђена од вештачке коже и дрвета ораха
плус 100% РУЧНО
плус Луксузан дизајн: смеђа кожа и смеђе дрво
плус 8 комада канцеларијског прибора
плус 100% могуће рециклирати + еколошки прихватљиво

Спецификација:

Димензије: 58к39к1 цм
Материјал: вештачка кожа, орахово дрво, метал
Боја коже: тамно смеђа
Боја дрвета: светло браон
Додатна боја метала: златна

Садржај пакета:

1к радна подлога са простором за скривање докумената
1к постоље за оловке
1к држач папира за ноте
1к држач за визит карте
1к двоструко лежиште за документе
1к плочица са именом (без имена) и сет златних оловака са постољем: хемијска оловка и наливперо

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене