Кожни сет за канцеларијски радни сто 14 ком прибора у смеђој боји

Код: 96-015
33,480.00 дин Цена без ПДВ-а: 27,900.00 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
+

Кожни комплет за канцеларијски радни сто - 14 ком додатака од уметне коже у смеђој боји, 100% оригинални и ручно рађени.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Кожни комплет за канцеларијски радни сто - 14 ком додатака од уметне коже у смеђој боји, 100% оригинални и ручно рађени. Овај јединствени висококвалитетни стони сто учиниће вашу канцеларију потпуно другачијим местом. Максималан репрезентативни карактер гарантује употреба најквалитетнијих материјала - синтетичке коже. Сви производи у овој категорији направљени су од првокласне 100% синтетичке коже, сви ручно рађени и искрено шивени и обрађени ХАНД МАДЕ производњом .

Јединствени дизајн смеђе коже изгледа максимално отмено и племенито - луксузни додатак за канцеларију или радну собу. Кожни СЕТ састоји се од 14 комада канцеларијског материјала: радна подлога са простором за сакривање докумената, држач оловке, држач папира за ноте, кожни сталак за мобилни телефон, држач визиткарте, држач мобилног телефона, 3к подлога за пиће, кожна кутија за оловке, двоструко лежиште за документе, етикета и сет златних оловака - хемијска и наливперо.

Радна подлога дизајнирана је да увек има при руци важне документе и не буде на дохват руке знатижељних очију око вас. Захваљујући свом скривеном месту, омогућава вам да важне документе држите на сигурном. Испод поклопца налази се простор у који можете лако сместити важне документе. Луксуз   кожна подлога за сто (простирка) - јединствени канцеларијски додаци. Подметачи за писање или подлоге од уметне коже. Луксуз   кожна подлога за сто (простирка) - јединствени канцеларијски додаци. Подметачи за писање или подлоге од уметне коже.

Визит карте, оловке, папир за белешке, паметни телефон, документи. .. све то имате на правом месту, испред себе!

кожна канцеларијска гарнитура за сто

Кожни сталак за сто од смеђе коже са златном етикетом + златне оловке - СЕТ оловка се састоји од наливпера и хемијске оловке. Овај сет оловака пружа вам могућност употребе различитих оловака у различите сврхе писања. Хемијску оловку можете користити за обично писање, а наливперо се користи за потписивање уговора и других важних докумената. Читав сет изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Ова декорација стола омогућиће вам приступ оловци ако је потребно. Нема више тражења оловке на столу или у фиоци.

сет оловака у канцеларију

Луксузна двострука ладица за документе и папир од коже. Ладица за папир има димензије 10к23к32 цм. Тело је у потпуности направљено од коже, унутрашњост је обложена антилопом, а бочни метални додаци су у злату. Овај прибор за сто је један од наших најбољих помагача током рада у канцеларији. Као резултат нашег рада свакодневно примамо и стварамо пуно радова. Али где их ставити? Треба нам место где бисмо их могли сместити да бисмо их касније могли сортирати. Наша ладица за документе сигурно ће вам помоћи! Има 2 лежишта за документе који вам дају више простора за складиштење докумената и папира. Пладањ је обогаћен златним бочним клизним шаркама , тако да га можете користити као отворен или затворен.

луксузна кожна ладица за документе

100% ручно рађена и 100% синтетичка кожа - ово је идеалан поклон за све који цене квалитетан производ

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета. Производња таквих производа искључиво је ручно рађена .

Подржавамо продају производа (прилагођених животињама) који нису проузроковали никакву окрутност према животињама. Материјали од којих се израђују луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских сетова и додатака је 100% синтетичка кожа (ексклузивна) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручно рађена кожа

Карактеристике:

плус Квалитетан и елегантан производ
плус Израђена од синтетичке коже
плус 100% РУЧНО
плус Луксузни дизајн: смеђа кожа
плус 14 комада канцеларијског прибора

Спецификација:

Димензије: 45к39к1 цм
Материјал: кожа, метал
Боја коже: смеђа
Боја шивања: бела
Додатна боја метала: златна

Садржај пакета:

1к радна подлога са простором за скривање докумената
1к држач оловке
1к држач папира за ноте
1к кожно постоље за мобилни телефон
1к држач за визит карте
1к држач за мобилни телефон
3к јастучић за пиће
1к кожна кутија за оловке
1к двоструко лежиште за документе
1к плочица са именом (без имена) и сет златних оловака са постољем: хемијска оловка и наливперо

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене