Кожни додаци за сто - луксузни канцеларијски СЕТ 14 ком (црна кожа)

Код: 96-014
33 480 дин Цена без ПДВ-а: 27 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Кожни додаци за сто - луксузни канцеларијски СЕТ 14 ком (црна кожа) од квалитетне синтетичке коже - 100% ручне израде.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Кожни додаци за сто - луксузни канцеларијски СЕТ 14 ком (црна кожа) од квалитетне синтетичке коже - 100% ручне израде. Овај јединствени висококвалитетни стони сто учиниће вашу канцеларију потпуно другачијим местом. Максималан репрезентативни карактер гарантује употреба најквалитетнијих материјала - вештачке коже. Сви производи у овој категорији направљени су од првокласне 100% синтетичке коже, сви ручно рађени и искрено шивени и обрађени ХАНД МАДЕ производњом .

Јединствени дизајн црне коже са белим шавовима изгледа максимално отмено и племенито - луксузни додатак за канцеларију или радну собу. Кожни СЕТ састоји се од 14 комада канцеларијског материјала: радна подлога са простором за сакривање докумената, држач оловке, држач папира за ноте, кожни сталак за мобилни телефон, држач визиткарте, држач мобилног телефона, 3к подлога за пиће, кожна кутија за оловке, двоструко лежиште за документе, етикета и сет златних оловака - хемијска и наливперо. Луксуз   кожна подлога за сто (простирка) - јединствени канцеларијски додаци. Подметачи за писање или подлоге од уметне коже.

Визит карте, оловке, папир за белешке, паметни телефони, документи ... све то имате на правом месту, испред себе!

кожни држач визит картекожни канцеларијски приборкожни сталак за мобител

Радна подлога дизајнирана је да увек има при руци важне документе и не буде на дохват руке знатижељних очију око вас. Захваљујући свом скривеном месту, омогућава вам да важне документе држите на сигурном. Испод поклопца налази се простор у који можете лако сместити важне документе. Подлога изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Додатак елегантног изгледа од синтетичке коже дефинитивно ће освојити све.

кожна ладица за документе

Кожни стони сто од црне коже са златном етикетом + златне оловке - СЕТ оловка се састоји од наливпера и хемијске оловке. Овај сет оловака пружа вам могућност употребе различитих оловака у различите сврхе писања. Хемијску оловку можете користити за обично писање, а наливперо се користи за потписивање уговора и других важних докумената. Читав сет изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Ова декорација стола омогућиће вам приступ оловци ако је потребно. Нема више тражења оловке на столу или у фиоци.

златне оловке стоје за канцеларију

Луксузна двострука ладица за документе и папир од првокласне синтетичке коже. Ладица за папир има димензије 10к23к32 цм. Тело је у потпуности направљено од коже, унутрашњост је обложена антилопом, а бочни метални додаци су у злату. Овај прибор за сто је један од наших најбољих помагача током рада у канцеларији. Као резултат нашег рада свакодневно примамо и стварамо пуно радова. Али где их ставити? Треба нам место где бисмо их могли сместити да бисмо их касније могли сортирати. Наша ладица за документе сигурно ће вам помоћи! Има 2 лежишта за документе који вам дају више простора за складиштење докумената и папира. Пладањ је обогаћен златним бочним клизним шаркама , тако да га можете користити као отворен или затворен.

црна кожна ладица за документе

100% ручно рађена и 100% синтетичка кожа - ово је идеалан поклон за све који цене квалитетан производ

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета. Производња таквих производа искључиво је ручно рађена .

Подржавамо продају производа (прилагођених животињама) који нису проузроковали никакву окрутност према животињама. Материјали од којих се израђују луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских сетова и додатака је 100% синтетичка кожа (ексклузивна) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручно рађена кожа

Карактеристике:

плус Квалитетан и елегантан производ
плус Израђена од синтетичке коже
плус 100% РУЧНО
плус Луксузни дизајн: црна кожа
плус 14 комада канцеларијског прибора

Спецификација:

Димензије: 45к39к1 цм
Материјал: кожа, метал
Боја коже: црна
Боја шивања: бела
Додатна боја метала: златна

Садржај пакета:

1к радна подлога са простором за скривање докумената
1к постоље за оловке
1к држач папира за ноте
1к кожно постоље за мобилни телефон
1к држач за визит карте
1к држач за мобилни телефон
3к јастучић за пиће
1к кожна кутија за оловке
1к двоструко лежиште за документе
1к плочица са именом (без имена) и сет златних оловака са постољем: хемијска оловка и наливперо

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (1)

98%
98%
Susana

Канцеларијски сет

Дошло је брзо
Купљен на поклон
Квалитетна обрада

Купили смо колеги за 50. рођендан. Комплет је стигао у добром стању, изгледа веома елегантно. Задовољство

Преведено са: sk