Блотер за сто - луксузни дизајн (дрво + сива кожа) 100% ручне израде

Код: 96-020
14 280 дин Цена без ПДВ-а: 11 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Блотер за сто (дрвена + сива кожа) - Луксузна кожна подлога за сто (простирка) - јединствени канцеларијски додаци. Подметачи за писање или подлоге од уметне коже.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Блотер за сто (дрвена + сива кожа) - Луксузна кожна подлога за сто (простирка) - јединствени канцеларијски додаци. Подметачи за писање или подметачи од уметне коже, 100% ручно рађени . Овај јединствени висококвалитетни стони сто учиниће вашу канцеларију потпуно другачијим местом. Максималан репрезентативни карактер гарантује употреба најквалитетнијих материјала, попут комбинације квалитетног дрвета и коже. Сви производи у овој категорији израђени су од првокласног дрвета и 100% синтетичке коже, сви ручно рађени и искрено шивени и обрађени у ХАНД МАДЕ производњи . Јединствени дизајн у комбинацији светло смеђег дрвета и сиве коже изгледа изузетно отмено и племенито - луксузни додатак за канцеларију или радну собу. Радна подлога је димензија 58к39к1 цм.

Подлога за сто (писање) - елегантна и луксузна од дрвета и коже

Простирка за радни сто од дрвене коже

Радна подлога дизајнирана је да увек има при руци важне документе и не буде на дохват руке знатижељних очију око вас. Захваљујући свом скривеном месту, омогућава вам да важне документе држите на сигурном. Испод поклопца налази се простор у који можете лако сместити важне документе. Подлога изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Смеђе дрво у комбинацији са сивом кожом дефинитивно ће освојити све.

луксузна ладица за документе дрвена кожа

 

100% ручно рађена и 100% синтетичка кожа - ово је идеалан поклон за све који цене квалитетан производ

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета. Производња таквих производа искључиво је ручно рађена .

Подржавамо продају производа (прилагођених животињама) који нису проузроковали никакву окрутност према животињама. Материјали од којих се израђују луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских сетова и додатака је 100% синтетичка кожа (ексклузивна) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручно рађена кожа

Карактеристике:

плус Квалитетан и елегантан производ
плус Од дрвета и синтетичке коже
плус 100% РУЧНО
плус Луксузан дизајн: смеђе дрво и сива кожа
плус Скривени простор за чување важних докумената

Спецификација:

Димензије: 58к39к1 цм
Материјал: комбинација дрвета и коже
Боја: светло смеђе дрво и сива кожа

Садржај пакета:

1к подлога за сто од дрвета и коже

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене