Канцеларијска ладица - дрвена ладица за документе ружино дрво са кожом (ручно рађена)

Код: 96-038
14 280 дин Цена без ПДВ-а: 11 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Канцеларијска ладица - дрвена ладица за документе ружино дрво са кожом (ручно рађена). Луксузне ладице за писмо које се могу сложити за ваш сто.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Канцеларијска ладица - дрвена ладица за документе ружино дрво са кожом (ручно рађена). Луксузни слагати за писма за својим столом. Овај јединствени изузетно квалитетан документ касета ће ваша канцеларија потпуно другачије место. Максималан репрезентативни карактер гарантује употреба најквалитетнијих материјала, попут ружиног дрвета и синтетичке коже. Сви производи у овој категорији израђени су од првокласног дрвета и 100% синтетичке коже, сви ручно рађени и искрено шивени и обрађени у ХАНД МАДЕ производњи . Јединствени дизајн у комбинацији златне галантерије, дрвета Палиисандер и црне коже изгледа изузетно отмено и племенито - луксузни додатак за канцеларију или радну собу. Ладица за папир има димензије 10к23к32 цм.

Тело је направљено од ружиног дрвета, ивице су прекривене црном кожом, унутрашњост је обложена антилопом, а бочни метални додаци су у злату. Овај додатак за сто је један од наших најбољих помагача током рада у канцеларији. Као резултат нашег рада свакодневно примамо и стварамо пуно радова. Али где их ставити? Треба нам место где бисмо их могли сместити да бисмо их касније могли сортирати. Наша ладица за документе сигурно ће вам помоћи! Има 2 лежишта за документе који вам дају више простора за складиштење докумената и папира. Пладањ је обогаћен златним бочним клизним шаркама , тако да га можете користити као отворен или затворен.

Луксузна ладица за документе - кожа + дрвена

сложене ладице за писмо дрвене коже

ручно рађена кожа

100% ручно израђена, 100% синтетичка кожа и одабрано дрво - ово је идеалан поклон за све који цене квалитетан производ

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета. Производња таквих производа искључиво је ручно рађена .

Подржавамо продају производа (прилагођених животињама) који нису проузроковали никакву окрутност према животињама. Материјали од којих се израђују луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских сетова и додатака је 100% синтетичка кожа (ексклузивна) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручно обрађено дрво

Карактеристике:

плус Квалитетан и елегантан производ
плус Израђена од синтетичке коже и дрвета
плус 100% РУЧНО
плус Луксузан дизајн: црна кожа, ружино дрво и златни додаци
плус Дрвено тело, кожни руб, унутра кожа од семиша

Спецификација:

Материјал: дрво, кожа, метал, антилоп
Боја коже: црна
Боја метала: златна
Боја дрвета: смеђа
Димензије: 10к23к32 цм

Садржај пакета:

1к дрвени плех (двоструки)

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене