Канцеларијски стони сет - Луксузни стони сет 11 ком (смеђе дрво + кожа)

Код: 96-011
41 880 дин Цена без ПДВ-а: 34 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
Crypto
+

Комплет за канцеларијски сто - Луксузни стони сет од 11 комада (смеђе дрво + кожа) дрвени са кожним додацима 100% ручне израде.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Комплет за канцеларијски сто - Луксузни стони сет од 11 комада (смеђе дрво + кожа) дрвени са кожним додацима 100% ручне израде. Овај јединствени висококвалитетни стони сто учиниће вашу канцеларију потпуно другачијим местом. Максималан репрезентативни карактер гарантује употреба најквалитетнијих материјала - коже и дрвета. Сви производи у овој категорији направљени су од првокласне 100% синтетичке коже, сви ручно рађени и искрено шивени и обрађени ХАНД МАДЕ производњом . Јединствени дизајн црвене коже изгледа максимално отмено и племенито - луксузни додатак за канцеларију или радну собу. Кожни СЕТ састоји се од 11 комада канцеларијског материјала: радна подлога са простором за скривање докумената, држач оловке, носач папира, постоље за календар, постоље за визит карте и спајалице, кожни рам за фотографије, јастучић за пиће, двострука ладица за документе , плочица са именом и сет златних оловака - хемијска и наливперо.

Радна подлога дизајнирана је да увек има при руци важне документе и не буде на дохват руке знатижељних очију око вас. Захваљујући свом скривеном месту, омогућава вам да важне документе држите на сигурном. Испод поклопца налази се простор у који можете лако сместити важне документе. Луксуз   кожна подлога за сто (простирка) - јединствени канцеларијски додаци. Подметачи за писање или подлоге од уметне коже.

канцеларијски сет од коже и дрвета

Постоље за столове од смеђе коже и дрвета са златном плочицом са именом + златне оловке - оловка СЕТ састоји се од наливпера и хемијске оловке. Овај сет оловака пружа вам могућност употребе различитих оловака у различите сврхе писања. Хемијску оловку можете користити за обично писање, а наливперо се користи за потписивање уговора и других важних докумената. Читав сет изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Ова декорација стола омогућиће вам приступ оловци ако је потребно. Нема више тражења оловке на столу или у фиоци.

елегантна налепница на радном столу

Луксузна двострука ладица за документе и папир од коже и дрвета. Ладица за папир има димензије 10к23к32 цм. Тело је у потпуности направљено од коже, унутрашњост је обложена антилопом, а бочни метални додаци су у злату. Овај прибор за сто је један од наших најбољих помагача током рада у канцеларији. Као резултат нашег рада свакодневно примамо и стварамо пуно радова. Али где их ставити? Треба нам место где бисмо их могли сместити да бисмо их касније могли сортирати. Наша ладица за документе сигурно ће вам помоћи! Има 2 лежишта за документе који вам дају више простора за складиштење докумената и папира. Пладањ је обогаћен златним бочним клизним шаркама , тако да га можете користити као отворен или затворен.

дрвени фиока за документе

ручно рађена кожа

100% ручно рађено, дрво и 100% синтетичка кожа - ово је идеалан поклон за све који цене квалитетан производ

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета. Производња таквих производа искључиво је ручно рађена .

Подржавамо продају производа (прилагођених животињама) који нису проузроковали никакву окрутност према животињама. Материјали од којих се израђују луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских сетова и додатака је 100% синтетичка кожа (ексклузивна) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручно обрађено дрво

Карактеристике:

плус Квалитетан и елегантан производ - произведен у Турској
плус Израђена од синтетичке коже и дрвета
плус 100% РУЧНО
плус Луксузан дизајн: смеђа кожа и смеђе дрво
плус 11 комада канцеларијског прибора
плус 100% могуће рециклирати + еколошки прихватљиво

Спецификација:

Димензије: 58к39к1 цм
Материјал: кожа, дрво, метал
Боја коже: смеђа
Боја дрвета: смеђа
Додатна боја метала: златна

Садржај пакета:

1к радна подлога са простором за сакривање докумената
1к држач оловке
1к држач папира за ноте
1к држач календара
1к постоље за визит карте и спајалице
1к кожни рам за фотографије
1к јастучић за пиће
1к двоструко лежиште за документе
1к плочица са именом (без имена) и сет златних оловака са постољем: хемијска оловка и наливперо

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (2)

99%
98%
Kancelársky stol

Канцеларијски стони сет - Луксузни стони сет 11 ком (смеђе дрво + кожа)

Све је у реду
штета што не раде и гравирање

Волим ред и организацију и овај сет ми одговара. Имам све уредно ускладиштено и организовано - заиста лепог квалитета

Преведено са: sk
100%
Robert

Канцеларијски стони сет - Луксузни стони сет 11 ком (смеђе дрво + кожа)

Селили смо фирму у нове просторије, а ја сам опремао своју канцеларију. Могу да поднесем фенси опрему и овај сет ме је одушевио. Виша цена ми уопште не смета, све док видим да је оригинално и ручно рађено дело.
Преведено са: sk