Комплет за канцеларијски сто 9 ком - луксузна кожа (смеђа кожа - ручно рађена)

Код: 96-008
29 880 дин Цена без ПДВ-а: 24 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Комплет канцеларијског стола 9 ком - луксузна кожа (смеђа кожа - ручно рађена) елегантни стони стол за радну собу, направљен од синтетичке коже.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Комплет канцеларијског стола 9 ком - луксузна кожа (смеђа кожа - ручно рађена) елегантни стони сто за радну собу, израђен од синтетичке коже у смеђој боји. Овај јединствени висококвалитетни стони сто учиниће вашу канцеларију потпуно другачијим местом. Максималан репрезентативни карактер гарантује употреба најквалитетнијих материјала синтетичке коже. Сви производи у овој категорији направљени су од првокласне 100% синтетичке коже, сви ручно рађени и искрено шивени и обрађени ХАНД МАДЕ производњом .

Јединствени дизајн смеђе коже изгледа максимално отмено и племенито - луксузни додатак за канцеларију или радну собу. Кожни СЕТ састоји се од 9 комада канцеларијског материјала: радна подлога са простором за скривање докумената, држач оловке, држач папира за ноте, држач календара, кожни сталак за налепнице подсетника, подлога за пиће, плочица са именом и сет златних оловака - хемијска оловка и фонтана оловка оловка.

Луксузан и елегантан кожни канцеларијски сет

луксузни канцеларијски стони прибор за канцеларију

Радна подлога дизајнирана је да увек има при руци важне документе и не буде на дохват руке знатижељних очију око вас. Захваљујући свом скривеном месту, омогућава вам да важне документе држите на сигурном. Испод поклопца налази се простор у који можете лако сместити важне документе.

Кожна подлога за сто

Кожни сталак на столу од смеђе коже са златном плочицом са именом + златне оловке - СЕТ оловка се састоји од наливпера и хемијске оловке. Овај сет оловака пружа вам могућност употребе различитих оловака у различите сврхе писања. Хемијску оловку можете користити за обично писање, а наливперо се користи за потписивање уговора и других важних докумената. Читав сет изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Ова декорација стола омогућиће вам приступ оловци ако је потребно. Нема више тражења оловке на столу или у фиоци.

златне оловке са постољем

100% ручно рађена и 100% синтетичка кожа - ово је идеалан поклон за све који цене квалитетан производ

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета. Производња таквих производа искључиво је ручно рађена .

Подржавамо продају производа (прилагођених животињама) који нису проузроковали никакву окрутност према животињама. Материјали од којих се израђују луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских сетова и додатака је 100% синтетичка кожа (ексклузивна) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручно рађена кожа

Карактеристике:

плус Квалитетан и елегантан производ
плус Израђена од синтетичке коже
плус 100% РУЧНО
плус Луксузни дизајн: смеђа кожа
плус 9 комада канцеларијског прибора

Спецификација:

Димензије: 49к34к1 цм
Материјал: кожа, метал
Боја коже: смеђа
Додатна боја метала: златна

Садржај пакета:

1к радна подлога са простором за сакривање докумената
1к постоље за оловке
1к држач папира за ноте
1к А5 агенда
1к држач календара
1к јастучић за пиће
1к плочица са именом (без имена) и сет златних оловака са постољем: хемијска оловка и наливперо

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене