Кожни канцеларијски додаци у белој боји - комплет за канцеларијски сто - 12 ком (ручно рађен)

Код: 96-013
31 080 дин Цена без ПДВ-а: 25 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
Crypto
+

Кожни канцеларијски додаци у белој боји - комплет за канцеларијски сто - 12 ком од синтетичке луксузне коже - 100% ручно рађен.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Кожни канцеларијски додаци у белој боји - комплет за канцеларијски сто - 12 ком од синтетичке луксузне коже - 100% ручно рађен. Овај јединствени висококвалитетни стони сто учиниће вашу канцеларију потпуно другачијим местом. Максималан репрезентативни карактер гарантује употреба најквалитетнијих материјала - синтетичке коже. Сви производи у овој категорији направљени су од првокласне 100% синтетичке коже, сви ручно рађени и искрено шивени и обрађени ХАНД МАДЕ производњом .

Јединствени дизајн беле коже изгледа максимално отмено и племенито - луксузни додатак за канцеларију или радну собу. Кожни СЕТ састоји се од 12 комада канцеларијског материјала: радна подлога са простором за сакривање докумената, држач за оловку, држач за папир за белешке, кожни сталак за мобилни телефон, држач за визит карте, држач за мобилни телефон, 3к јастучић за пиће, етикета и постављене златне оловке - хемијска оловка и наливперо. Луксуз   кожна подлога за сто (простирка) - јединствени канцеларијски додаци. Подметачи за писање или подлоге од уметне коже.

Визит карте, оловке, папир за белешке, паметни телефони, документи ... све то имате на правом месту, испред себе!

кожни канцеларијски сеткожни држач визит картелуксузни радни сет

Радна подлога дизајнирана је да увек има при руци важне документе и не буде на дохват руке знатижељних очију око вас. Захваљујући свом скривеном месту, омогућава вам да важне документе држите на сигурном. Испод поклопца налази се простор у који можете лако сместити важне документе. Подлога изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Додатак елегантног изгледа од синтетичке коже у белој боји дефинитивно ће очарати све.

бела кожна подлога за писање

Кожна база за столове од беле коже са златном плочицом са именом и златним оловкама - СЕТ оловка се састоји од наливпера и хемијске оловке. Овај сет оловака пружа вам могућност употребе различитих оловака у различите сврхе писања. Хемијску оловку можете користити за обично писање, а наливперо се користи за потписивање уговора и других важних докумената. Читав сет изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Ова декорација стола омогућиће вам приступ оловци ако је потребно. Нема више тражења оловке на столу или у фиоци.

бели кожни сет златних оловака за канцеларију

100% ручно рађена и 100% синтетичка кожа - ово је идеалан поклон за све који цене квалитетан производ

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета. Производња таквих производа искључиво је ручно рађена .

Подржавамо продају производа (прилагођених животињама) који нису проузроковали никакву окрутност према животињама. Материјали од којих се израђују луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских сетова и додатака је 100% синтетичка кожа (ексклузивна) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручно рађена кожа

Карактеристике:

плус Квалитетан и елегантан производ
плус Израђена од синтетичке коже
плус 100% РУЧНО
плус Луксузни дизајн: бела кожа
плус 12 комада канцеларијског прибора

Спецификација:

Димензије: 45к39к1 цм
Материјал: кожа, метал
Боја: бела кожа
Боја шивања: бела
Додатна боја метала: златна

Садржај пакета:

1к радна подлога са простором за скривање докумената
1к држач оловке
1к држач папира за ноте
1к кожно постоље за мобилни телефон
1к држач за визит карте
1к држач за мобилни телефон
3к јастучић за пиће
1к плочица са именом (без имена) и сет златних оловака са постољем: хемијска оловка и наливперо.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене