Луксузни канцеларијски СЕТ за документа за канцеларијски сто 6 ком црна кожа + дрво

Код: 96-055
28 680 дин Цена без ПДВ-а: 23 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
Crypto
+

Луксузни канцеларијски СЕТ за документе за канцеларијски сто 6 ком црна кожа + дрво - комплет од природног дрвета и синтетичке коже (100% ручни рад).

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Луксузни КОМПЛЕТ канцеларијских докумената за канцеларијски сто 6 ком црна кожа + дрво - сет од природног дрвета и синтетичке коже (100% ручни рад) састоји се од 6 корисних додатака који ће организовати ваш радни сто и одржавати га уредним. На нашем сајту можете пронаћи различите столне гарнитуре од дрвета и коже у различитим бојама , које можете користити у својим канцеларијама за декорацију и дизајн вашег стола . Овај јединствени, квалитетни радни сто СЕТ претвориће вашу канцеларију у потпуно другачију место.

Максимални репрезентативни карактер загарантован је употребом најквалитетнијих материјала – коже и дрвета. Сви производи у овој категорији израђени су од висококвалитетног дрвета, првокласне 100% синтетичке коже, сви су ручно рађени и поштено сашивени и обрађени у ХАНД МАДЕ производњи . Јединствени дизајн црне коже изгледа максимално елегантно и племенито - луксузни додатак за канцеларију или радну собу. Кожни СЕТ се састоји од 6 комада канцеларијског материјала: сталак за оловке и оловке, држач за папире за белешке, подметач за сто са поклопцем за документа, држач за календар и сталак за оловке и визит карте, сет златних оловака - наливперо и хемијску оловку.

Луксузан сет погодан и за поклон за оца, пријатеља или шефа (колегу)

канцеларијски сет боја коже и дрвета црна

Дрвени сталак + златне оловке - СЕТ оловака се састоји од наливпера и хемијске оловке. Овај сет оловака вам даје прилику да користите различите оловке за различите сврхе писања. Можете користити хемијску оловку за нормално писање, а наливперо за потписивање уговора и других важних докумената. Цео овај комплет изгледа луксузно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Ова декорација за сто ће вам омогућити да дођете до оловке која вам је потребна када вам затреба. Нема више тражења оловке на столу или унутар фиоке.

сет за радни сто - црно кожно дрво

Радна простирка је дизајнирана тако да ваша важна документа увек имате при руци и да нису на дохвату страних очију људи око вас. Захваљујући свом скривеном месту, омогућава вам да безбедно држите важне документе . Испод поклопца се налази простор у који лако можете одложити важне документе.

луксузна кожна подлога за документе

Луксузни канцеларијски сет за оловке, документа и папире од дрвета . Овај стони додатак је један од наших најбољих помоћника током рада у канцеларији. Треба нам место где можемо да радимо у миру без хаоса на столу, треба да све буде у реду. Поред организовања оловака и прибора на столу, са нашим комплетом имате све организовано .

дрвени луксузни канцеларијски сет

100% ручни рад, дрво и 100% синтетичка кожа - ово је идеалан поклон за свакога ко цени квалитетан производ

ручно рађена кожа

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета . Производња таквих производа је искључиво ручна израда .

Подржавамо продају производа (Анимал Фриендли) који нису изазвали окрутност према животињама. Материјали од којих се праве луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских комплета и додатака је 100% синтетичка кожа (Екцлусиве) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручна обрада дрвета

Карактеристике:

плус Висококвалитетан и елегантан производ - произведен у Турској
плус Направљен од синтетичке коже и дрвета
плус 100% РУЧНО РАЂЕНО
плус Луксузни дизајн: црна кожа и црно дрво
плус 6 комада прибора
плус 100% рециклабилно + еколошки прихватљиво

Спецификација:

Димензије простирке: 59к39к1 цм
Материјал: кожа, дрво, метал
Боја коже: црна
Боја дрвета: црна
Боја метала додатне опреме: златна

Садржај пакета:

1к постоље за оловке и оловке
1к држач папира за белешке
1к подметач за сто са поклопцем за документе
1к држач календара и сталак за оловке и визит карте
1к сет златних оловака - наливперо и хемијска оловка

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене