Луксузни канцеларијски сто сет од 9 додатака - 100% ручни рад - браон (дрво + кожа)

Код: 96-052
39 480 дин Цена без ПДВ-а: 32 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
Crypto
+

Луксузни канцеларијски сто сет од 9 додатака - 100% ручни рад - браон (дрво + кожа) - сет од природног дрвета и синтетичке коже састоји се од 9 корисних додатака.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Луксузни канцеларијски сто сет од 9 додатака - 100% ручни рад - браон (дрво + кожа) - сет од природног дрвета и синтетичке коже састоји се од 9 корисних додатака који ће организовати ваш радни сто и одржавати га уредним. На нашем сајту можете пронаћи различите столне гарнитуре од дрвета и коже у различитим бојама , које можете користити у својим канцеларијама за декорацију и дизајн вашег стола. Овај јединствени, висококвалитетни радни сто СЕТ ће вашу канцеларију претворити у потпуно другачије место.

Максимални репрезентативни карактер загарантован је употребом најквалитетнијих материјала – коже и дрвета. Сви производи из ове категорије израђени су од висококвалитетног дрвета и првокласне 100% синтетичке коже, сви ручно рађени и поштено сашивени и обрађени у ХАНД МАДЕ производњи . Јединствени дизајн црне коже са смеђим дрветом изгледа изузетно елегантно - Луксузан додатак канцеларији, радној соби. Кожни СЕТ се састоји од 9 комада канцеларијског прибора: столни блок са поклопцем, држач за оловке/оловке, држач папира за белешке, блок са постољем за оловке, организатор/складиште за документе, држач за визит карте, држач календара, златна хемијска оловка, пепељара.

Идеалан као поклон за вашег шефа или канцеларијског колегу

канцеларијски прибор - канцеларијски стони сет од коже и дрвета

Дрвени стони сталак са златном таблицом + златне оловке - СЕТ оловака се састоји од наливпера и хемијске оловке. Овај сет оловака вам даје прилику да користите различите оловке за различите сврхе писања. Хемијска оловка се може користити за обично писање, а наливперо се користи за потписивање уговора и других важних докумената. Цео комплет изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Ова декорација стола ће вам омогућити да приступите оловци ако је потребно. Нема више тражења оловке на столу или унутар фиоке.

Радни сто сет - браон кожно дрво

Радна подлога је дизајнирана да увек има ваше важне документе при руци и није на дохват руке радозналим очима око вас. Захваљујући свом скривеном месту, омогућава вам да безбедно држите важне документе. Испод поклопца се налази простор у који лако можете одложити важне документе.

луксузна кожна и дрвена подлога за документе

Луксузан држач за документе и папир од дрвета. Овај стони додатак је један од наших најбољих помоћника током рада у канцеларији. Као резултат нашег рада свакодневно добијамо и стварамо велики број радова . Али где их ставити? Треба нам место где можемо да их поставимо како бисмо их касније сортирали. Наша фиока за документе ће вам свакако помоћи!

луксузни дрвени држач докумената

ручно рађена кожа

100% ручно рађено и орахово дрво - ово је идеалан поклон за свакога ко цени квалитетан производ

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета . Производња таквих производа је искључиво ручна израда.

Подржавамо продају производа (Анимал Фриендли) који нису изазвали окрутност према животињама. Материјали од којих се праве луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских комплета и додатака је 100% синтетичка кожа (Екцлусиве) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручно израђено

Карактеристике:

плус Висококвалитетан и елегантан производ - произведен у Турској
плус Направљен од синтетичке коже и дрвета
плус 100% РУЧНО РАЂЕНО
плус Луксузан дизајн: смеђа кожа и смеђе дрво
плус 9 комада канцеларијског прибора
плус 100% рециклабилно + еколошки прихватљиво

Спецификација:

Димензије простирке: 59к39к1 цм
Материјал: кожа, дрво, метал, стакло
Боја коже: смеђа
Боја дрвета: браон
Боја метала додатне опреме: златна

Садржај пакета:

1к подметач за сто са поклопцем
1к држач за оловке/оловке
1к држач за папир за белешке
1к блок са постољем за оловке
1к складиште/ладица за документе
1к држач за визит карте
1к држач календара
1к златна хемијска оловка
1к пепељара

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене