Луксузни кожни СЕТ 14 ком за канцеларију у белој кожи (ручно израђен)

Код: 96-016
33 480 дин Цена без ПДВ-а: 27 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Луксузни кожни СЕТ 14 ком канцеларијског прибора за радни сто или радни сто од беле коже, 100% ручне израде.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Луксузни кожни СЕТ 14 ком канцеларијског прибора за радни сто или радни сто од беле коже, 100% ручне израде. Овај јединствени висококвалитетни стони сто учиниће вашу канцеларију потпуно другачијим местом. Максималан репрезентативни карактер гарантује употреба најквалитетнијих материјала - синтетичке коже. Сви производи у овој категорији направљени су од првокласне 100% синтетичке коже, сви ручно рађени и искрено шивени и обрађени ХАНД МАДЕ производњом . Јединствени дизајн беле коже изгледа максимално отмено и племенито - луксузни додатак за канцеларију или радну собу. Кожни СЕТ састоји се од 14 комада канцеларијског материјала: радна подлога са простором за сакривање докумената, држач оловке, држач папира за ноте, кожни сталак за мобилни телефон, држач визиткарте, држач мобилног телефона, 3к подлога за пиће, кожна кутија за оловке, двоструко лежиште за документе, етикета и сет златних оловака - хемијска и наливперо.

Луксузни канцеларијски додаци за ваш сто - имате све на правом месту, испред себе!

кожни сет канцеларијски беле бојекожни држач за визит карте белибела кожна кутија на столу

Радна подлога дизајнирана је да увек има при руци важне документе и не буде на дохват руке знатижељних очију око вас. Захваљујући свом скривеном месту, омогућава вам да важне документе држите на сигурном. Испод поклопца налази се простор у који можете лако сместити важне документе. Подлога изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Кожни додатак елегантног изгледа у белој боји сигурно ће очарати све.

бела кожна табла за писање

Кожна база за столове од беле коже са златном плочицом са именом и златним оловкама - СЕТ оловка се састоји од наливпера и хемијске оловке. Овај сет оловака пружа вам могућност употребе различитих оловака у различите сврхе писања. Хемијску оловку можете користити за обично писање, а наливперо се користи за потписивање уговора и других важних докумената. Читав сет изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Ова декорација стола омогућиће вам приступ оловци ако је потребно. Нема више тражења оловке на столу или у фиоци.

бели кожни сет златних оловака

Луксузна двострука ладица за документе и папир од коже. Ладица за папир има димензије 10к23к32 цм. Тело је у потпуности направљено од коже, унутрашњост је обложена антилопом, а бочни метални додаци су у злату. Овај прибор за сто је један од наших најбољих помагача током рада у канцеларији. Као резултат нашег рада свакодневно примамо и стварамо пуно радова. Али где их ставити? Треба нам место где бисмо их могли сместити да бисмо их касније могли сортирати. Наша ладица за документе сигурно ће вам помоћи! Има 2 лежишта за документе који вам дају више простора за складиштење докумената и папира. Пладањ је обогаћен златним бочним клизним шаркама , тако да га можете користити као отворен или затворен.

бели кожни држач папира бела кожна тацна за папир

100% ручно рађена и 100% синтетичка кожа - ово је идеалан поклон за све који цене квалитетан производ

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета. Производња таквих производа искључиво је ручно рађена .

Подржавамо продају производа (прилагођених животињама) који нису проузроковали никакву окрутност према животињама. Материјали од којих се израђују луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских сетова и додатака је 100% синтетичка кожа (ексклузивна) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручно рађена кожа

Карактеристике:

плус Квалитетан и елегантан производ
плус Израђена од синтетичке коже
плус 100% РУЧНО
плус Луксузни дизајн: бела кожа
плус 14 комада канцеларијског прибора

Спецификација:

Димензије: 45к39к1 цм
Материјал: кожа, метал
Боја: бела кожа
Боја шивања: бела
Додатна боја метала: златна

Садржај пакета:

1к радна подлога са простором за скривање докумената
1к постоље за оловке
1к држач папира за ноте
1к кожно постоље за мобилни телефон
1к држач за визит карте
1к држач за мобилни телефон
3к јастучић за пиће
1к кожна кутија за оловке
1к двоструко лежиште за документе
1к плочица са именом (без имена) и сет златних оловака са постољем: хемијска оловка и наливперо

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене