Луксузни стилски канцеларијски сто СЕТ прибора 11 ком + сатови са бројчаником (дрво + кожа)

Код: 96-051
39 480 дин Цена без ПДВ-а: 32 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Луксузни стилски канцеларијски сто СЕТ прибора 11 ком + сатови са бројчаником (дрво + кожа). Оригинални канцеларијски поклон од "ЗЕБРАНО" дрвета и синтетичке коже

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Луксузан, стилски канцеларијски сто СЕТ прибора 11 ком + сатови са бројчаником (дрво + кожа). Оригинални канцеларијски поклон од "ЗЕБРАНО" дрвета и синтетичке коже (100% ручни рад). Овај јединствени, висококвалитетни радни сто СЕТ ће вашу канцеларију претворити у потпуно другачије место. Максимални репрезентативни карактер загарантован је употребом најквалитетнијих материјала – коже и дрвета. Сви производи из ове категорије израђени су од висококвалитетног дрвета и првокласне 100% синтетичке коже, сви су ручно рађени и поштено шивени и обрађени у ХАНД МАДЕ производњи.

Јединствени дизајн црне коже са смеђим дрветом изгледа изузетно елегантно - Луксузан додатак канцеларији, радној соби. Кожни СЕТ се састоји од 11 комада канцеларијског прибора: радна простирка са простором за скривање докумената, сталак за оловке, сталак са сатом, држач за папир за белешке, сталак за календар, 2к простирке за пиће, држач за документе, постоље са етикетом, сет златних оловки - хемијска и наливпера.

Идеалан као поклон за вашег шефа или канцеларијског колегу

канцеларијски сат сет дрвени поклон за шефа

Радна подлога је дизајнирана да увек има ваше важне документе при руци и није на дохват руке радозналим очима око вас. Захваљујући свом скривеном месту, омогућава вам да безбедно држите важне документе. Испод поклопца се налази простор у који лако можете одложити важне документе.

канцеларијски блок за писање луксузна кожа и дрво

Дрвени стони сталак са златном таблицом + златне оловке - СЕТ оловака се састоји од наливпера и хемијске оловке. Овај сет оловака вам даје прилику да користите различите оловке за различите сврхе писања. Хемијска оловка се може користити за обично писање, а наливперо се користи за потписивање уговора и других важних докумената. Цео комплет изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Ова декорација стола ће вам омогућити да приступите оловци ако је потребно. Нема више тражења оловке на столу или унутар фиоке.

постоље за оловке канцеларијски луксузно злато

Луксузан држач за документе и папир од дрвета. Овај стони додатак је један од наших најбољих помоћника током рада у канцеларији. Као резултат нашег рада свакодневно добијамо и стварамо велики број радова . Али где их ставити? Треба нам место где можемо да их поставимо како бисмо их касније сортирали. Наша фиока за документе ће вам свакако помоћи!

дрвени додатак канцеларији – држач докумената

ручно рађена кожа

100% ручно рађено и орахово дрво - ово је идеалан поклон за свакога ко цени квалитетан производ

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета . Производња оваквих производа је искључиво ручна израда.

Подржавамо продају производа (Анимал Фриендли) који нису изазвали окрутност према животињама. Материјали од којих се праве луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских комплета и додатака је 100% синтетичка кожа (Екцлусиве) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручно израђено дрво

Карактеристике:

плус Висококвалитетан и елегантан производ - произведен у Турској
плус Направљен од синтетичке коже и дрвета
плус 100% РУЧНО РАЂЕНО
плус Луксузни дизајн: црна кожа и зебрано дрво
плус 11 комада канцеларијског прибора
плус 100% рециклабилно + еколошки прихватљиво

Спецификација:

Димензије простирке: 59к39к1 цм
Материјал: кожа, дрво, метал
Боја коже: црна
Боја дрвета: Зебрано
Боја метала додатне опреме: златна

Садржај пакета:

1к радна простирка са простором за скривање докумената
1к постоље са сатом
1к постоље за оловке
1к држач папира за белешке
1к држач календара
2к простирке за пиће
1к држач докумената
1к постоље са етикетом са именом (без имена)
1к сет златних оловки: хемијска и наливпера

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене