Плави луксузни канцеларијски сто од коже - 7 ком (ручни рад)

Код: 96-047
28 680 дин Цена без ПДВ-а: 23 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Плави луксузни канцеларијски стони сет од коже - 7 комада прибор од синтетичке луксузне коже у плавој боји, 100% ручни рад.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Плави луксузни канцеларијски сто од коже - 7 комада додатака од синтетичке луксузне коже у плавој боји, 100% ручни рад. Овај јединствени висококвалитетни стони сет учиниће вашу канцеларију потпуно другачијим местом. Максимални репрезентативни карактер је загарантован употребом најквалитетнијих материјала синтетичке коже. Сви производи у овој категорији израђени су од првокласне 100% синтетичке коже, сви су ручно рађени и поштено сашивени и обрађени ХАНД МАДЕ производњом . Јединствени дизајн плаве коже изгледа максимално отмено и племенито - луксузни додатак за канцеларију или радну собу. Кожни СЕТ се састоји од 7 комада канцеларијског материјала: радни блок, држач за оловке, сталак за мобилни телефон, држач папира за белешке, подлога за пиће, подлога за миша и сета златних оловака - хемијска и наливпера.

елегантан канцеларијски сто у плавој боји

Кожни сталак на радном столу од плаве коже са + златним оловкама - СЕТ оловка се састоји од наливпера и хемијске оловке. Овај сет оловака вам даје прилику да користите различите оловке за различите сврхе писања. Хемијска оловка се може користити за обично писање, а наливперо се користи за потписивање уговора и других важних докумената. Цео сет изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Ова декорација стола ће вам омогућити да приступите оловци ако је потребно. Нема више тражења оловке на столу или унутар фиоке.

сет луксузне оловке златне боје

100% ручни рад и 100% синтетичка кожа - ово је идеалан поклон за свакога ко цени квалитетан производ

кожна подлога за миш

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета . Производња оваквих производа је искључиво ручна израда.

Подржавамо продају производа (Анимал Фриендли) који нису изазвали окрутност према животињама. Материјали од којих се праве луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских комплета и додатака је 100% синтетичка кожа (Ексклузивно) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручно рађена кожа

Карактеристике:

плус Висококвалитетан и елегантан производ
плус Направљен од синтетичке коже
плус 100% РУЧНО РАЂЕНО
плус Луксузан дизајн: плава кожа
плус 7 комада канцеларијског прибора

Спецификација:

Материјал: синтетичка кожа, метал
Боја: плава кожа
Боја метала прибора: златна

Садржај пакета:

1к радна подлога
1к постоље за оловке
1к држач папира за белешке
1к постоље за мобилни телефон
1к јастучић за пиће
1к подлога за миш
1к сет златних оловака са базом: хемијска и наливпера.

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене