Уређај за писање стола - Оффице сет од 10 комада СЕТ Лукури (дрвени + кожа)

Код: 96-009
35 880 дин Цена без ПДВ-а: 29 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Блотер за сто - Канцеларијски сет од 10 ком. Луксузни од дрвета „ЗЕБРАНО“ и синтетичке коже (100% ручно рађен).

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Блотер за сто - Канцеларијски сет од 10 ком. Луксузни од дрвета „ЗЕБРАНО“ и синтетичке коже (100% ручно рађен). Овај јединствени висококвалитетни стони сто учиниће вашу канцеларију потпуно другачијим местом. Максималан репрезентативни карактер гарантује употреба најквалитетнијих материјала коже и дрвета. Сви производи у овој категорији израђени су од квалитетног дрвета и првокласне 100% синтетичке коже, сви ручно рађени и искрено шивени и обрађени у ХАНД МАДЕ производњи .

Јединствени дизајн црне коже са смеђим дрветом изгледа максимално отмено и племенито - луксузни додатак за канцеларију или радну собу. Кожни СЕТ састоји се од 10 комада канцеларијског материјала: радна подлога са простором за сакривање докумената, држач оловке, носач папира за нота, постоље за календар, 2к ​​подлога за пиће, лежиште за документе, етикета и сет златних оловака - хемијска и наливперо . Луксуз   кожна подлога за сто (простирка) - јединствени канцеларијски додаци. Подметачи за писање или подлоге од уметне коже.

Идеално за поклон шефу или колеги у канцеларији

поклон за шефа - канцеларијски прибор

Радна подлога дизајнирана је да увек има при руци важне документе и не буде на дохват руке знатижељних очију око вас. Захваљујући свом скривеном месту, омогућава вам да важне документе држите на сигурном. Испод поклопца налази се простор у који можете лако сместити важне документе.

кожни канцеларијски прибор

Дрвена база за стол са златном плочицом са именом и златним оловкама - СЕТ оловка се састоји од наливпера и хемијске оловке. Овај сет оловака пружа вам могућност употребе различитих оловака у различите сврхе писања. Хемијску оловку можете користити за обично писање, а наливперо се користи за потписивање уговора и других важних докумената. Читав сет изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Ова декорација стола омогућиће вам приступ оловци ако је потребно. Нема више тражења оловке на столу или у фиоци.

елегантна радна соба или радна соба

Луксузни двоструки документ и ладица за папир од дрвета. Овај прибор за сто је један од наших најбољих помагача током рада у канцеларији. Као резултат нашег рада свакодневно примамо и стварамо пуно радова. Али где их ставити? Треба нам место где бисмо их могли сместити да бисмо их касније могли сортирати. Наша ладица за документе сигурно ће вам помоћи!

дрвени канцеларијски прибор

ручно рађена кожа

100% ручно рађено, дрво и 100% синтетичка кожа - ово је идеалан поклон за све који цене квалитетан производ

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета. Производња таквих производа искључиво је ручно рађена .

Подржавамо продају производа (прилагођених животињама) који нису проузроковали никакву окрутност према животињама. Материјали од којих се израђују луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских сетова и додатака је 100% синтетичка кожа (ексклузивна) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручна обрада дрвета

Карактеристике:

плус Квалитетан и елегантан производ - произведен у Турској
плус Израђена од синтетичке коже и дрвета
плус 100% РУЧНО
плус Луксузан дизајн: црна кожа и смеђе дрво
плус 10 комада канцеларијског прибора
плус 100% могуће рециклирати + еколошки прихватљиво

Спецификација:

Димензије: 49к39к1 цм
Материјал: кожа, дрво, метал
Боја коже: црна
Боја дрвета: смеђа
Додатна боја метала: златна

Садржај пакета:

1к радна подлога са простором за скривање докумената
1к држач оловке
1к држач папира за ноте
1к држач календара
2к јастучић испод пића
1к лежиште за документе
1к плочица са именом (без имена) и сет златних оловака са постољем: хемијска оловка и наливперо

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене