Женски ружичасти кожни сто СЕТ - 8 ком канцеларијски прибор (100% РУЧНИ РАД)

Код: 96-053
27 480 дин Цена без ПДВ-а: 22 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Женски ружичасти кожни сто СЕТ - 8 ком канцеларијског прибора (100% РУЧНИ РАД), ексцентричан и луксузан од синтетичке луксузне коже.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Женски кожни стони сто СЕТ - 8 ком канцеларијског прибора (100% РУЧНИ РАД), ексцентричан и луксузан од синтетичке луксузне коже. Овај јединствени, висококвалитетни радни сто СЕТ ће вашу канцеларију претворити у потпуно другачије место. Максимална индивидуалност и јединствен карактер загарантован је употребом најквалитетнијих материјала - синтетичке коже. Сви производи из ове категорије израђени су од првокласне 100% синтетичке коже, сви ручно рађени и поштено сашивени и обрађени ХАНД МАДЕ производњом.

Јединствени дизајн од ружичасте коже изгледа изузетно елегантно - Луксузан додатак за канцеларију, радну собу. Кожни СЕТ се састоји од 8 комада канцеларијског прибора: радни подметач и навлака, сталак за оловке, држач за папир за белешке, држач календара, подметач за пиће, постоље са постољем за оловке, сет златних оловака - а хемијска оловка и наливперо.

Комплет за даму која има "свој" стил

луксузни женски канцеларијски сет за документе

Кожни стони сталак од розе коже + златне оловке - СЕТ оловака се састоји од наливпера и хемијске оловке. Овај сет оловака вам даје прилику да користите различите оловке за различите сврхе писања. Хемијска оловка се може користити за обично писање, а наливперо се користи за потписивање уговора и других важних докумената. Цео комплет изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Ова декорација стола ће вам омогућити да приступите оловци ако је потребно. Нема више тражења оловке на столу или унутар фиоке.

сет луксузних оловака од ружичастог злата за жене

Радна подлога је дизајнирана да увек има ваше важне документе при руци и није на дохват руке радозналим очима око вас. Захваљујући свом скривеном месту, омогућава вам да безбедно држите важне документе. Испод поклопца се налази простор у који лако можете одложити важне документе.

100% ручно рађено и орахово дрво - ово је идеалан поклон за свакога ко цени квалитетан производ

ружичасти сто за документе за канцеларију

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета . Производња таквих производа је искључиво ручна израда.

Подржавамо продају производа (Анимал Фриендли) који нису изазвали окрутност према животињама. Материјали од којих се праве луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских комплета и додатака је 100% синтетичка кожа (Екцлусиве) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручно рађена кожа

Карактеристике:

плус Висококвалитетан и елегантан производ
плус Направљен од синтетичке коже
плус 100% РУЧНО РАЂЕНО
плус Луксузна верзија: ружичаста кожа
плус 8 комада канцеларијског прибора

Спецификација:

Димензије простирке: 59к39к1 цм
Материјал: синтетичка кожа, метал
Боја: розе кожа
Боја метала додатне опреме: златна

Садржај пакета:

1к радна простирка са поклопцем
1к постоље за оловке
1к држач папира за белешке
1к држач календара
1к простирка за пиће
1к постоље са постољем за оловке
1к златни сет оловки: хемијска и наливпера

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене