Кожна подлога за стол - Луксузни СЕТ 11 ком за подлогу за сто (смеђе дрво + кожа)

Код: 96-012
39 480 дин Цена без ПДВ-а: 32 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
Crypto
+

Кожна подлога за сто - Луксузни СЕТ 11 ком за подлоге за сто од смеђег дрвета и беле вештачке коже, 100% ручно рађена.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Кожна подлога за сто - Луксузни СЕТ 11 ком за подлоге за сто од смеђег дрвета и беле вештачке коже, 100% ручно рађена. Овај јединствени висококвалитетни стони сто учиниће вашу канцеларију потпуно другачијим местом. Максималан репрезентативни карактер гарантује употреба најквалитетнијих материјала - коже и дрвета. Сви производи у овој категорији израђени су од квалитетног дрвета и првокласне 100% синтетичке коже, сви ручно рађени и искрено шивени и обрађени у ХАНД МАДЕ производњи . Јединствени дизајн црвене коже изгледа максимално отмено и племенито - луксузни додатак за канцеларију или радну собу. Кожни СЕТ састоји се од 11 комада канцеларијског материјала: радна подлога са простором за скривање докумената, држач оловке, носач папира, постоље за календар, постоље за визит карте и спајалице, кожни рам за фотографије, јастучић за пиће, двострука ладица за документе , плочица са именом и сет златних оловака - хемијска и наливперо.

Радна подлога дизајнирана је да увек има при руци важне документе и не буде на дохват руке знатижељних очију око вас. Захваљујући свом скривеном месту, омогућава вам да важне документе држите на сигурном. Испод поклопца налази се простор у који можете лако сместити важне документе. Луксуз   кожна подлога за сто (простирка) - јединствени канцеларијски додаци. Подметачи за писање или подлоге од уметне коже.

Луксузни канцеларијски додатак за сваког менаџера

канцеларијски прибор од коже и дрвета

Постоље за столове од беле коже и смеђег дрвета са златном плочицом са именом + златне оловке - СЕТ оловка се састоји од наливпера и хемијске оловке. Овај сет оловака пружа вам могућност употребе различитих оловака у различите сврхе писања. Хемијску оловку можете користити за обично писање, а наливперо се користи за потписивање уговора и других важних докумената. Читав сет изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Ова декорација стола омогућиће вам приступ оловци ако је потребно. Нема више тражења оловке на столу или у фиоци.

постоље за златну оловку

Луксузна двострука ладица за документе и папир од коже и дрвета. Тело је у потпуности направљено од коже, унутрашњост је обложена беж антилопом. Овај прибор за сто је један од наших најбољих помагача током рада у канцеларији. Као резултат нашег рада свакодневно примамо и стварамо пуно радова. Али где их ставити? Треба нам место где бисмо их могли сместити да бисмо их касније могли сортирати. Наша ладица за документе сигурно ће вам помоћи!

луксузни канцеларијски организатор

ручно рађена кожа

100% ручно рађено, дрво и 100% синтетичка кожа - ово је идеалан поклон за све који цене квалитетан производ

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета. Производња таквих производа искључиво је ручно рађена .

Подржавамо продају производа (прилагођених животињама) који нису проузроковали никакву окрутност према животињама. Материјали од којих се израђују луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских сетова и додатака је 100% синтетичка кожа (ексклузивна) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручна обрада дрвета

Карактеристике:

плус Квалитетан и елегантан производ - произведен у Турској
плус Израђена од синтетичке коже и дрвета
плус 100% РУЧНО
плус Луксузан дизајн: бела кожа и смеђе дрво
плус 11 комада канцеларијског прибора
плус 100% могуће рециклирати + еколошки прихватљиво

Спецификација:

Димензије: 58к39к1 цм
Материјал: кожа, дрво, метал
Боја коже: бела
Боја дрвета: смеђа
Додатна боја метала: златна

Садржај пакета:

1к радна подлога са простором за скривање докумената
1к постоље за оловке
1к држач папира за ноте
1к држач календара
1к постоље за визит карте и спајалице
1к кожни рам за фотографије
1к јастучић за пиће
1к лежиште за документе
1к плочица са именом (без имена) и сет златних оловака са постољем: хемијска оловка и наливперо

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (1)

98%
98%
Emanuel Piecnicz

Бијели канцеларијски сет

Обрада
Испорука
Дизајн

Нигде нисам могао да нађем ништа слично у белој кожи. Комплет изгледа одлично - савршено се уклапа у моју канцеларију. Сваки пословни партнер или купац га хвали.

Преведено са: sk