Кожни стони сет за канцеларију - комплет од 4 комада: бела кожа - ручно рађена

Код: 96-002
23 880 дин Цена без ПДВ-а: 19 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Кожни комплет за канцеларију за Оффице - комплет од 4 комада: Бела кожа 100% ручно рађена. Овај јединствени висококвалитетни стони сто учиниће вашу канцеларију потпуно другачијим местом

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Кожни комплет за канцеларију за Оффице - комплет од 4 комада: Бела кожа 100% ручно рађена. Овај јединствени висококвалитетни стони сто учиниће вашу канцеларију потпуно другачијим местом. Максималан репрезентативни карактер гарантује употреба најквалитетнијих материјала - синтетичке коже. Сви производи у овој категорији направљени су од првокласне 100% синтетичке коже, сви ручно рађени и искрено шивени и обрађени ХАНД МАДЕ производњом . Јединствени дизајн смеђе коже изгледа максимално отмено и племенито - луксузни додатак за канцеларију, радну собу. Кожни СЕТ састоји се од 4 комада канцеларијског материјала: радне подлоге са простором за скривање докумената, држача оловке, постоља за мобилни телефон и кожног постоља за налепнице са подсетницима. Луксузна кожна подлога за сто (простирка) - јединствени канцеларијски додаци. Подметачи за писање или подметачи од уметне коже - оригинални ручни рад

Оловке, мобилни телефон, белешке, документи ... све згодно организовано и уредно захваљујући елегантном кожном прибору на столу.

поклон за менаџеракожни сталак за мобителпоклон за пословну жену

Радна подлога је дизајнирана да увек има при руци важне документе и не буде на дохват руке знатижељних очију око вас. Захваљујући свом скривеном месту, омогућава вам да важне документе држите на сигурном. Испод поклопца налази се простор у који можете лако сместити важне документе.

кожни канцеларијски прибор

100% ручно рађена и 100% синтетичка кожа - ово је идеалан поклон за све који цене квалитетан производ

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета. Производња таквих производа искључиво је ручно рађена .

Подржавамо продају производа (прилагођених животињама) који нису проузроковали никакву окрутност према животињама. Материјали од којих се израђују луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских сетова и додатака је 100% синтетичка кожа (ексклузивна) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручно рађена кожа

Карактеристике:

плус Квалитетан и елегантан производ
плус Израђена од синтетичке коже
плус 100% РУЧНО
плус Луксузни дизајн: бела кожа
плус 4 комада канцеларијског прибора

Спецификација:

Димензије: 49к34к1 цм
Материјал: кожа
Боја коже: бела
Боја шивања: бела

Садржај пакета:

1к радна подлога са простором за скривање докумената
1к држач оловке
1к држач папира за ноте
1к постоље за паметни телефон

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене