Ладица за документе двострука луксузна кожа + златни додаци (ручно рађена)

Код: 96-039
11 880 дин Цена без ПДВ-а: 9 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање. Очекивана испорука у року од 3-5 радних дана
Да! Испоручујемо у US
Cards
+

Фиока за документе израђена (организатор фиоке за папир) од ружиног дрвета и коже (ручно рађена). Луксузне дрвене ладице за папир за сто.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Фиока за документе израђена (организатор фиоке за папир) од ружиног дрвета и коже (ручно рађена). Луксузне дрвене ладице за папир за сто. Елегантан додатак за канцеларију. Ова јединствена ладица за документе високог квалитета учинит ће вашу канцеларију потпуно другим мјестом. Максимални репрезентативни карактер гарантује се употребом најквалитетнијих материјала . Сви производи у овој категорији израђени су од првокласног дрвета и 100% синтетичке коже, сви ручно рађени и искрено шивени и обрађени у ХАНД МАДЕ производњи . Јединствени дизајн у комбинацији златне галантерије и коже у смеђој боји изгледа изузетно отмено и племенито - луксузни додатак за канцеларију или радну собу. Ладица за папир има димензије 10к23к32 цм.

Тело је направљено у потпуности од коже, унутрашњост је обложена антилопом, а бочни метални додаци су у злату. Овај додатак за сто је један од наших најбољих помагача током рада у канцеларији. Као резултат нашег рада свакодневно примамо и стварамо пуно радова. Али где их ставити? Треба нам место где бисмо их могли сместити да бисмо их касније могли сортирати. Наша ладица за документе сигурно ће вам помоћи! Има 2 лежишта за документе који вам дају више простора за складиштење докумената и папира. Пладањ је обогаћен златним бочним клизним шаркама , тако да га можете користити као отворен или затворен.

Лежиште за документе (складиште) - луксузна кожа

Лежиште за документе (складиште) - луксузна кожа

100% ручно рађена и синтетичка кожа - ово је идеалан поклон за све који цене квалитетан производ

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета. Производња таквих производа искључиво је ручно рађена .

Подржавамо продају производа (прилагођених животињама) који нису проузроковали никакву окрутност према животињама. Материјали од којих се израђују луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских сетова и додатака је 100% синтетичка кожа (ексклузивна) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручно рађена кожа

Карактеристике:

плус Квалитетан и елегантан производ
плус Израђена од синтетичке коже
плус 100% РУЧНО
плус Луксузни дизајн: смеђа кожна и златна додатна опрема
плус Све од коже, антилопа изнутра, метални додаци

Спецификација:

Материјал: кожа, метал, антилоп
Боја коже: смеђа
Боја метала: златна
Димензије: 10к23к32 цм

Садржај пакета:

1к кожна тацна (двострука)

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене