Луксузна црна кожна подлога за писање + са дрвеном подлогом (ручно рађена)

Код: 96-023
13 080 дин Цена без ПДВ-а: 10 900 дин
на складишту Производи су на складишту и спремни су за слање.
Да! Испоручујемо у US
+

Луксузна црна кожна подлога за писање + са дрвеном подлогом у комбинацији најквалитетнијих материјала: дрво + кожа, 100% ручно рађена.

Заштита купца

  • Бесплатна замена робе у року од 30 дана
  • Гаранција производа - 24 месеца
  • Гаранција поврата новца у року од 14 дана

Опис производа

Луксузна црна кожна подлога за писање + са дрвеном подлогом у комбинацији најквалитетнијих материјала: дрво + кожа, 100% ручно рађена. Овај јединствени висококвалитетни стони сто учиниће вашу канцеларију потпуно другачијим местом. Максималан репрезентативни карактер гарантује употреба најквалитетнијих материјала, попут комбинације квалитетног дрвета и коже. Сви производи у овој категорији израђени су од првокласног дрвета и 100% синтетичке коже, сви ручно рађени и искрено шивени и обрађени у ХАНД МАДЕ производњи . Јединствени дизајн у комбинацији црног дрвета и црне коже изгледа максимално отмено и племенито - луксузни додатак за канцеларију или радну собу. Радна подлога је димензија 58к39к1 цм.

Црна подлога за стол - ЛУКСУЗНО И ЕЛЕГАНТНО

црна кожна подлога за сто дрвена

Радна подлога дизајнирана је да увек има при руци важне документе и не буде на дохват руке знатижељних очију око вас. Захваљујући свом скривеном месту, омогућава вам да важне документе држите на сигурном. Испод поклопца налази се простор у који можете лако сместити важне документе. Подлога изгледа луксузно и елегантно захваљујући употреби првокласних материјала у производњи. Црно дрво у комбинацији са сивом кожом дефинитивно ће освојити све.

црна кожна подлога за сто

100% ручно рађена и 100% синтетичка кожа - ово је идеалан поклон за све који цене квалитетан производ

О кожи: за производњу наших производа користи се само 100% синтетичка кожа првокласног (ексклузивног) квалитета. Производња таквих производа искључиво је ручно рађена .

Подржавамо продају производа (прилагођених животињама) који нису проузроковали никакву окрутност према животињама. Материјали од којих се израђују луксузни канцеларијски сетови су природни или синтетички. Кожа која се користи за производњу канцеларијских сетова и додатака је 100% синтетичка кожа (ексклузивна) и изгледа луксузно као оригинална животињска кожа, а ниједна животиња није повређена.

ручно рађена кожа

Карактеристике:

плус Квалитетан и елегантан производ
плус Од дрвета и синтетичке коже
плус 100% РУЧНО
плус Луксузни дизајн: црно дрво и црна кожа
плус Скривени простор за чување важних докумената

Спецификација:

Димензије: 58к39к1 цм
Материјал: комбинација дрвета и коже
Боја: црно дрво и црна кожа

Садржај пакета:

1к подлога за сто од дрвета и коже

Дискусија о производу (0)

Имате ли питања о производу?
Питајте у дискусији

Моментално нема питања
На ову е-пошту ћемо написати одговор на Ваше питање.

Оцена производа (0)

Моментално без оцене